Mijn Vic-lievelingstrui
Hebben jullie dat ook? Van jezelf en van de kindjes een absoluut lievelingsstuk?

Ik wel!
Ik maakte deze trui vorige winter al. Maar omdat hij helemaal in ribbelsteek is gebreid rekt hij enorm en gaat dus lekker lang mee.
Het patroon komt uit het oude boek ‘Zelf kinderkleding maken’ (heb er wel wat aan veranderd), de wol is sokkenwol in tal van kleurtjes. Ik heb het truitje op dunne naaldjes gebreid, best veel werk dus, maar ooooooooo zo mooi…
Vic is er gelukkig ook zelf dol op.

Mijn Vic-lievelingstrui
Hebben jullie dat ook? Van jezelf en van de kindjes een absoluut lievelingsstuk?

Ik wel!
Ik maakte deze trui vorige winter al. Maar omdat hij helemaal in ribbelsteek is gebreid rekt hij enorm en gaat dus lekker lang mee.
Het patroon komt uit het oude boek ‘Zelf kinderkleding maken’ (heb er wel wat aan veranderd), de wol is sokkenwol in tal van kleurtjes. Ik heb het truitje op dunne naaldjes gebreid, best veel werk dus, maar ooooooooo zo mooi…
Vic is er gelukkig ook zelf dol op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *