nog een rokske

In tricot deze keer, een soort van petrolgroen, heeeeel schone kleur.

Ik ben er blij mee, het zwiert, het zit zo makkelijk, en het valt mooi.
Jaja, dit rokske zal veel gedragen worden.
En nu op zoek naar schone tricots met een print, want ik wil nog wat rokskes en een jurk.
Wie heeft er tips waar ik schone tricot vind?
Over het patroon : wie het ook wil, kan dat laten weten.
Ik stel voor : dat ik het patroon teken voor al wie wil, ik knip het wel niet uit (sorry, als ik dat voor iedereen moet doen, word ik knip-gek van het werk, goed knippen is een kunst op zich haha), dan kunnen jullie eventueel zelf ook indien nodig wijzigingen maken (vergroten, verkleinen, ….), ik stuur het dan op. Geef me daar wel efkes tijd voor, want ik ben de komende dagen alleen met de kindjes, de man is naar het buitenland namelijk.
Volgende week ergens zet ik dan ook een soort van handleiding neer.
Is dat goed?

nog een rokske

In tricot deze keer, een soort van petrolgroen, heeeeel schone kleur.

Ik ben er blij mee, het zwiert, het zit zo makkelijk, en het valt mooi.
Jaja, dit rokske zal veel gedragen worden.
En nu op zoek naar schone tricots met een print, want ik wil nog wat rokskes en een jurk.
Wie heeft er tips waar ik schone tricot vind?
Over het patroon : wie het ook wil, kan dat laten weten.
Ik stel voor : dat ik het patroon teken voor al wie wil, ik knip het wel niet uit (sorry, als ik dat voor iedereen moet doen, word ik knip-gek van het werk, goed knippen is een kunst op zich haha), dan kunnen jullie eventueel zelf ook indien nodig wijzigingen maken (vergroten, verkleinen, ….), ik stuur het dan op. Geef me daar wel efkes tijd voor, want ik ben de komende dagen alleen met de kindjes, de man is naar het buitenland namelijk.
Volgende week ergens zet ik dan ook een soort van handleiding neer.
Is dat goed?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *