Over blijdschap met fietskes en rokskesWe zijn blij! Heel blij!

Vic heeft een nieuwe fiets, eentje die weg mocht bij KamielandOdille, die had daar heel fijn dienst gedaan, en zocht een nieuwe thuis. Die vond deze leuke fiets bij Vic!!! Hij voelt zich zo groot en hij kon er niet over zwijgen : ‘mijne fiets mama? echt mijne fiets? o wow, zooooo mooi’. Bedankt KamielandOdille!!!!
En ik ben ook blij : want ik heb nog eens genaaid. Dat lukt niet altijd meer, Vic is alle dagen thuis (kinderopvang is door omstandigheden weggevallen, vroeger had ik 2 of 3 halve werkdagen) en dan is naaien niet zo evident. Maar tussen de bestellingen door, heb ik toch nog eens een experimentje gemaakt : een rokske voor mezelf, getest in een niet heel duur stofke (gekocht in de uitverkoop, daarom was het niet meer duur). Maar ik vind het wel mooi, dus ‘t zal veel gedragen worden! Het rokske zelf is uit 4 panden gemaakt, middenpanden voor en achter, en dan ze zijkanten ook 2 panden. (dus er zitten geen naden opzij van de rok, wat de soepelheid en het mooi vallen bevordert vind ik zelf) De stof is ietwat stretchig! De tailleband is dubbel, van nicky velours met een touwtje erin vastgezet in de stof van de rok. (u snapt het wel misschien, ooit op een dag, zal ik mijn laatste zwangerschapskilo’s ((yes, I know, die zijn er na 2 jaar en 7 maanden nog niet af…) kwijt zijn en dan past dit rokske ook nog)
Ik ben hetzelfde rokske dus nu in een andere stof nog een keer aan het maken, want het zit zo heerlijk, van dit soort rokskes wil ik er meer in mijn kast!!!

Over blijdschap met fietskes en rokskesWe zijn blij! Heel blij!

Vic heeft een nieuwe fiets, eentje die weg mocht bij KamielandOdille, die had daar heel fijn dienst gedaan, en zocht een nieuwe thuis. Die vond deze leuke fiets bij Vic!!! Hij voelt zich zo groot en hij kon er niet over zwijgen : ‘mijne fiets mama? echt mijne fiets? o wow, zooooo mooi’. Bedankt KamielandOdille!!!!
En ik ben ook blij : want ik heb nog eens genaaid. Dat lukt niet altijd meer, Vic is alle dagen thuis (kinderopvang is door omstandigheden weggevallen, vroeger had ik 2 of 3 halve werkdagen) en dan is naaien niet zo evident. Maar tussen de bestellingen door, heb ik toch nog eens een experimentje gemaakt : een rokske voor mezelf, getest in een niet heel duur stofke (gekocht in de uitverkoop, daarom was het niet meer duur). Maar ik vind het wel mooi, dus ‘t zal veel gedragen worden! Het rokske zelf is uit 4 panden gemaakt, middenpanden voor en achter, en dan ze zijkanten ook 2 panden. (dus er zitten geen naden opzij van de rok, wat de soepelheid en het mooi vallen bevordert vind ik zelf) De stof is ietwat stretchig! De tailleband is dubbel, van nicky velours met een touwtje erin vastgezet in de stof van de rok. (u snapt het wel misschien, ooit op een dag, zal ik mijn laatste zwangerschapskilo’s ((yes, I know, die zijn er na 2 jaar en 7 maanden nog niet af…) kwijt zijn en dan past dit rokske ook nog)
Ik ben hetzelfde rokske dus nu in een andere stof nog een keer aan het maken, want het zit zo heerlijk, van dit soort rokskes wil ik er meer in mijn kast!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *