stoer en stoer en vrolijk en vrolijk


Nog meer stoer spul, na het testmodel, nu het echte werk : een zwart velours broekske voor een vrolijk kereltje! Elastiek in gans de taille, want het kindje draagt katoenen luiers, en da’s toch fijner dan. Verder eigenlijk hetzelfde model als dat van Vic, alleen wat breder!

En dan nog een nieuwke voor Vic, ook een testmodel. Superzacht in nicky velours, en Vic houdt van kleur, dus knalblauw met een rode bies! Sinds gisteravond omgedoopt tot zijn ‘dansbroek’ : jawel, hij heeft gisteravond met papa staan dansen op David Bowie en Kraftwerk!!! De broek mocht niet meer uit tot ik beloofde dat ze vanochtend weer aan mocht. Het zijn vooral de grote zakken denk ik : hij stopt ze vol knikkers tot ze doorhangen en dan is het gieren!

stoer en stoer en vrolijk en vrolijk


Nog meer stoer spul, na het testmodel, nu het echte werk : een zwart velours broekske voor een vrolijk kereltje! Elastiek in gans de taille, want het kindje draagt katoenen luiers, en da’s toch fijner dan. Verder eigenlijk hetzelfde model als dat van Vic, alleen wat breder!

En dan nog een nieuwke voor Vic, ook een testmodel. Superzacht in nicky velours, en Vic houdt van kleur, dus knalblauw met een rode bies! Sinds gisteravond omgedoopt tot zijn ‘dansbroek’ : jawel, hij heeft gisteravond met papa staan dansen op David Bowie en Kraftwerk!!! De broek mocht niet meer uit tot ik beloofde dat ze vanochtend weer aan mocht. Het zijn vooral de grote zakken denk ik : hij stopt ze vol knikkers tot ze doorhangen en dan is het gieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *