Vic in space!!!!

Jawel, ik was het al zo lang van plan, maar nu heb ik het toch gedaan : stofkes bij Vermiljoen besteld.

Vic koos, zoals gewoonlijk, zelf. Dat kind weet al tijden perfect wat hij wil, dus dat zit goed. Hij is ook altijd dolblij als ik voor hem iets maak, heel dankbaar werken zo.
Ik tekende een smal broekske, stoer en wel, en daar hoorde dit stofke bij : de astronautenstof! Ik was een beetje van omdat het wel erg zwart is, maar het is zooooo stoer. En bovenal, die stof was heerlijk om mee te werken.
Ik durfde een strak broekske wel aan, omdat de stof goed meegeeft, bijna rekt vind ik.
De zakskes : die maakte ik zowat rond, bij zo’n spacebroek kunde niet afkomen met rechte zakken vond ik.
Platte tailleband vanvoor, en knoopsgatenelastiek vanachter. En een felblauw randje aan de zakken.
Alleen eindeloos geknoei met de tailleband. Ik besef dat ik na nieuwjaar maar eens op naailes ga, ik mis gewoon wat technische vaardigheden vind ik. Ik wil alles perfect afwerken, da’s zo belangrijk voor mij, dus ik werd zelfs behoorlijk boos gisteren toen die tailleband niet lukte zoals ik het wou. Iemand tips hiervoor? Hoe je een echte tailleband (dus eerst vaststikken op de averechte kant, dan tailleband vouwen en naar de voorkant brengen en met omgeslagen boordje naar binnen toe vaststikt zonder vloeken en boos worden?) goed en mooi vastmaakt?
Vic heeft zijn broek al aan, en is daar wreed content mee! (trouwens altijd grappig om zien hoe mijne zoon in een paar seconden een broek van goed in de taille een heel stuk naar beneden trekt, dat zit voor hem blijkbaar makkelijker, maar dat ziet er dan toch een beetje grappig uit vind ik…)

Vic in space!!!!

Jawel, ik was het al zo lang van plan, maar nu heb ik het toch gedaan : stofkes bij Vermiljoen besteld.

Vic koos, zoals gewoonlijk, zelf. Dat kind weet al tijden perfect wat hij wil, dus dat zit goed. Hij is ook altijd dolblij als ik voor hem iets maak, heel dankbaar werken zo.
Ik tekende een smal broekske, stoer en wel, en daar hoorde dit stofke bij : de astronautenstof! Ik was een beetje van omdat het wel erg zwart is, maar het is zooooo stoer. En bovenal, die stof was heerlijk om mee te werken.
Ik durfde een strak broekske wel aan, omdat de stof goed meegeeft, bijna rekt vind ik.
De zakskes : die maakte ik zowat rond, bij zo’n spacebroek kunde niet afkomen met rechte zakken vond ik.
Platte tailleband vanvoor, en knoopsgatenelastiek vanachter. En een felblauw randje aan de zakken.
Alleen eindeloos geknoei met de tailleband. Ik besef dat ik na nieuwjaar maar eens op naailes ga, ik mis gewoon wat technische vaardigheden vind ik. Ik wil alles perfect afwerken, da’s zo belangrijk voor mij, dus ik werd zelfs behoorlijk boos gisteren toen die tailleband niet lukte zoals ik het wou. Iemand tips hiervoor? Hoe je een echte tailleband (dus eerst vaststikken op de averechte kant, dan tailleband vouwen en naar de voorkant brengen en met omgeslagen boordje naar binnen toe vaststikt zonder vloeken en boos worden?) goed en mooi vastmaakt?
Vic heeft zijn broek al aan, en is daar wreed content mee! (trouwens altijd grappig om zien hoe mijne zoon in een paar seconden een broek van goed in de taille een heel stuk naar beneden trekt, dat zit voor hem blijkbaar makkelijker, maar dat ziet er dan toch een beetje grappig uit vind ik…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *