GIVE-AWAY !!!!Ik zag gisteravond dat ik de 100 volgers voorbij ben, tijd dus voor een feestje : een give-away!

Wat geef ik weg? Een gehaakte muts/baret in mijn favoriete puff stitch!
Eentje zoals deze hier op de foto!
Ben je niet zo van het paarse en het rose? Gene paniek, dan kan je zelf de kleur kiezen, uit mijn behoorlijk grote wolvoorraad…
De give-away loopt tot …. donderdagavond 13 januari. Een behoorlijk fijne en speciale dag, want dit is de dag dat mijn man en ik jaren geleden onze eerste ‘date’ hadden, zo spannend, zo heerlijk, met een hele hoop vlinders achteraf, en ondertussen ook een huwelijk en kindjes erbij! Hij mag op de 13-de een naampje trekken. (en als er heeeel wat namen zijn, wil ik wel een tweede baret weggeven ook)
Laat hier gerust een reactie na, volgen is fijn, een linkje ook! Maar geen verplichtingen.
Veel succes iedereen!

GIVE-AWAY !!!!Ik zag gisteravond dat ik de 100 volgers voorbij ben, tijd dus voor een feestje : een give-away!

Wat geef ik weg? Een gehaakte muts/baret in mijn favoriete puff stitch!
Eentje zoals deze hier op de foto!
Ben je niet zo van het paarse en het rose? Gene paniek, dan kan je zelf de kleur kiezen, uit mijn behoorlijk grote wolvoorraad…
De give-away loopt tot …. donderdagavond 13 januari. Een behoorlijk fijne en speciale dag, want dit is de dag dat mijn man en ik jaren geleden onze eerste ‘date’ hadden, zo spannend, zo heerlijk, met een hele hoop vlinders achteraf, en ondertussen ook een huwelijk en kindjes erbij! Hij mag op de 13-de een naampje trekken. (en als er heeeel wat namen zijn, wil ik wel een tweede baret weggeven ook)
Laat hier gerust een reactie na, volgen is fijn, een linkje ook! Maar geen verplichtingen.
Veel succes iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *