Mystieke golfkes van de zee : een lang en groot projectEen droom, dat is het.

Ja, de zee, golfjes, water, kleur en beweging.
Prachtig is dat.
Water is fantastisch.
Mystiek water is meer dan fantastisch.
Ik vind dat zo fijn om op mijne rug te dobberen in de zee, ogen dicht, en drijven maar, zalig gewoon.
Ik moest dus niet lang denken toen zij de wol verkocht. Aan mij dus. Ik was er snel bij. En kocht.
Hij bleef maanden liggen, wachtend op het juiste project.
En dat kwam er.
Een omslagdoek, met een golfpatroon, ik zie er zo de bewegingen van de zee in, kleine golfjes, en grotere woeste golven. Lichte kleuren, donkere tinten, alle schakeringen die water rijk is.
Op dunne naaldjes, een 3, met heeeeel veel steken, meer dan 200 per naald, dus een project van lange adem, maar da’s wel fijn. Ik heb het druk al een tijd, en da’s heel fijn, maar probeer toch regelmatig ne keer een uurtje te gaan zitten met mijn project, en wil het graag binnen een half jaar afhebben. Dat zal wel lukken.

Mystieke golfkes van de zee : een lang en groot projectEen droom, dat is het.

Ja, de zee, golfjes, water, kleur en beweging.
Prachtig is dat.
Water is fantastisch.
Mystiek water is meer dan fantastisch.
Ik vind dat zo fijn om op mijne rug te dobberen in de zee, ogen dicht, en drijven maar, zalig gewoon.
Ik moest dus niet lang denken toen zij de wol verkocht. Aan mij dus. Ik was er snel bij. En kocht.
Hij bleef maanden liggen, wachtend op het juiste project.
En dat kwam er.
Een omslagdoek, met een golfpatroon, ik zie er zo de bewegingen van de zee in, kleine golfjes, en grotere woeste golven. Lichte kleuren, donkere tinten, alle schakeringen die water rijk is.
Op dunne naaldjes, een 3, met heeeeel veel steken, meer dan 200 per naald, dus een project van lange adem, maar da’s wel fijn. Ik heb het druk al een tijd, en da’s heel fijn, maar probeer toch regelmatig ne keer een uurtje te gaan zitten met mijn project, en wil het graag binnen een half jaar afhebben. Dat zal wel lukken.
Dit bericht is gepost in breien. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *