Oorbellekes en bacillenVic is zeker, behoorlijk heftig ziek, al bijna een week… Hij was een beetje beter, om dan eergisteren weer opnieuw zieker te worden, en gisteren wou hij alleen maar stillekes in de zetel liggen. (en geloof me, dat doet Vic anders nooit!) Op een paar dagen was hij ook 1200 gram afgevallen, da’s bijna 10 % van zijn lichaamsgewicht… Dus maar naar de dokter gebeld, langsgeweest en het verdict : een bronchitis en oorontsteking… Vicske wordt dus vollen bak gesoigneerd hier,dus ik ben straks al 2 weken zieken aan het verzorgen, Arno was ziek voor Vic, en dat duurde namelijk ook bijna een week …

De man is ook ziek, maar die probeert nog vol te houden tot het weekend om dan te crashen, en die blijft dapper ziek naar zijn werk gaan. (om dan ‘s nachts vollen bak te liggen snurken en puffen en hoesten en krochen naast mij in bed…haha)
Toch ergens tijd gevonden om nog wat oorbellekes te experimenteren…
Alleen die foto’s maken, dat blijft niet simpel. Ik trek foto’s met een gewoon digitaal toestel, zonder staander of grote moeilijke toeren, en dan blijkt juwelen fotograferen niet zo simpel te zijn… (misschien dat het binnenkort beter lukt, buiten met het mooie weer)
Tot dan zal het zo moeten:
een setje zwart-met-rode oorbellen, zwarte dunne katoen, met kraaltjes in zwart en verschillende tinten rood. De kralen hebben ook verschillende afmetingen. Het heeft wel iets donkers, mysterieus, vind ik.
en nog een setje turquoise : maar deze zagen jullie al ongeveer vorige keer.

Oorbellekes en bacillenVic is zeker, behoorlijk heftig ziek, al bijna een week… Hij was een beetje beter, om dan eergisteren weer opnieuw zieker te worden, en gisteren wou hij alleen maar stillekes in de zetel liggen. (en geloof me, dat doet Vic anders nooit!) Op een paar dagen was hij ook 1200 gram afgevallen, da’s bijna 10 % van zijn lichaamsgewicht… Dus maar naar de dokter gebeld, langsgeweest en het verdict : een bronchitis en oorontsteking… Vicske wordt dus vollen bak gesoigneerd hier,dus ik ben straks al 2 weken zieken aan het verzorgen, Arno was ziek voor Vic, en dat duurde namelijk ook bijna een week …

De man is ook ziek, maar die probeert nog vol te houden tot het weekend om dan te crashen, en die blijft dapper ziek naar zijn werk gaan. (om dan ‘s nachts vollen bak te liggen snurken en puffen en hoesten en krochen naast mij in bed…haha)
Toch ergens tijd gevonden om nog wat oorbellekes te experimenteren…
Alleen die foto’s maken, dat blijft niet simpel. Ik trek foto’s met een gewoon digitaal toestel, zonder staander of grote moeilijke toeren, en dan blijkt juwelen fotograferen niet zo simpel te zijn… (misschien dat het binnenkort beter lukt, buiten met het mooie weer)
Tot dan zal het zo moeten:
een setje zwart-met-rode oorbellen, zwarte dunne katoen, met kraaltjes in zwart en verschillende tinten rood. De kralen hebben ook verschillende afmetingen. Het heeft wel iets donkers, mysterieus, vind ik.
en nog een setje turquoise : maar deze zagen jullie al ongeveer vorige keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *