Oorbellen-testNa de halskettingen durfde ik het aan om eens te gaan experimenteren met oorbellen.

De 2 paren lijken wel wat op elkaar, vind ik.
Het ene paar is met onderaan een iets grotere kraal, terwijl het andere paar alleen kleine kraaltjes heeft.
De techniek is ook iets anders. Bij de ene haakte ik een ketting met tussendooor kraaltjes (zoals de halskettingen en armband dus), en froemelde (of hoe noem je dat : husselen) ik op het einde alles tot een geheel in elkaar. En bij de andere set haakte ik eerder een rijtje lossen met tussendoor kraaltjes en daar bovenop een rijtje halve vasten.
Ik heb nog tal van andere ideetjes, dus daar ga ik verder mee testen (maar eventjes weinig tijd nu, helaas) (en ik zag ook net dat het behoorlijk moeilijk is om mooie foto’s te maken van oorbellen… heeft iemand daar tips voor?)
Verder wil ik nog zeggen dat ik een beetje verlegen ben geworden van al die heerlijke commentaren op mijn ripple blanket. Ik ben er heel blij mee, en vind het ook superlief, maar ik werd er wel verlegen van… Bedankt dus iedereen om hier mee te lezen, te kijken, en commentaar achter te laten!

Oorbellen-testNa de halskettingen durfde ik het aan om eens te gaan experimenteren met oorbellen.

De 2 paren lijken wel wat op elkaar, vind ik.
Het ene paar is met onderaan een iets grotere kraal, terwijl het andere paar alleen kleine kraaltjes heeft.
De techniek is ook iets anders. Bij de ene haakte ik een ketting met tussendooor kraaltjes (zoals de halskettingen en armband dus), en froemelde (of hoe noem je dat : husselen) ik op het einde alles tot een geheel in elkaar. En bij de andere set haakte ik eerder een rijtje lossen met tussendoor kraaltjes en daar bovenop een rijtje halve vasten.
Ik heb nog tal van andere ideetjes, dus daar ga ik verder mee testen (maar eventjes weinig tijd nu, helaas) (en ik zag ook net dat het behoorlijk moeilijk is om mooie foto’s te maken van oorbellen… heeft iemand daar tips voor?)
Verder wil ik nog zeggen dat ik een beetje verlegen ben geworden van al die heerlijke commentaren op mijn ripple blanket. Ik ben er heel blij mee, en vind het ook superlief, maar ik werd er wel verlegen van… Bedankt dus iedereen om hier mee te lezen, te kijken, en commentaar achter te laten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *