Space-rugzakje en klein ritstasje

Vic is zo in de wolken met zijn Molletje-rugzakje, dat ik er nog maar eentje maakte : deze keer met het space-stofke dat ik al eerder gebruikte voor een smalle broek, het stofje haalde ik bij Vermiljoen.

De voorkant dus in rood, met knalblauwe stroken en er middenin de space-stof, achterkant blauwe jeans, en binnenkant knalgele gestreepte katoenen voering.
Voor zijn pantoffeltjes op school, Vic gaat namelijk volgende week naar school, de Steinerschool, en daar dragen ze in de klas pantoffeltjes, die daar blijven, in een zakske, en voor hem zal dat dus dit zakske zijn!
Ik ging ook aan het experimenteren met ritstasjes, die maakte ik ook al eerder, maar nu wou ik die mooie afwerking aan de rits. Ik ben nog niet helemaal tevreden, ik ga volgende keer de uitleg van Eloleo maar eens volgen…

Space-rugzakje en klein ritstasje

Vic is zo in de wolken met zijn Molletje-rugzakje, dat ik er nog maar eentje maakte : deze keer met het space-stofke dat ik al eerder gebruikte voor een smalle broek, het stofje haalde ik bij Vermiljoen.

De voorkant dus in rood, met knalblauwe stroken en er middenin de space-stof, achterkant blauwe jeans, en binnenkant knalgele gestreepte katoenen voering.
Voor zijn pantoffeltjes op school, Vic gaat namelijk volgende week naar school, de Steinerschool, en daar dragen ze in de klas pantoffeltjes, die daar blijven, in een zakske, en voor hem zal dat dus dit zakske zijn!
Ik ging ook aan het experimenteren met ritstasjes, die maakte ik ook al eerder, maar nu wou ik die mooie afwerking aan de rits. Ik ben nog niet helemaal tevreden, ik ga volgende keer de uitleg van Eloleo maar eens volgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *