winnaars give-away en kadootjes…
Gisteravond heb ik de winnaars van mijn give-away getrokken! Omdat er zoveel deelnemers waren, zijn het 2 winnaars geworden : FO en HOTELMAMA!!! (moeilijjk te zien op de foto, maar het lukte niet om een betere foto te maken!) Iedereen bedankt om zo massaal deel te nemen.

Mail me even met jullie gegevens, dan spreken we verder af welke baret-muts jullie graag willen!!
Verder was de ochtend al heel leuk : ik kreeg 2 kadootjes :
Oorbellen van Janusje, ik deed een swap met haar! (mijn pakje voor haar vertrekt vandaag) Ik kreeg prachtige oorbellen in rood en turquoise! (een foto in close-up lukte helaas niet, werd overbelicht, maar jullie kunnen ze in het groot bewonderen op haar blog) Dank je wel Janusje, voor het mooie kado!
En een tweede kadootje, dat ik voor mezelf kocht, prachtige stofjes uit Japan!!! (ik besloot voorzichtig te beginnen met 2…) Er zullen er nog volgen, zooooo mooi zijn ze! Kijk maar :
De stofjes kocht ik hier : bij Stefanie : een echte aanrader!
Fijne dag en prettig weekend iedereen.

winnaars give-away en kadootjes…
Gisteravond heb ik de winnaars van mijn give-away getrokken! Omdat er zoveel deelnemers waren, zijn het 2 winnaars geworden : FO en HOTELMAMA!!! (moeilijjk te zien op de foto, maar het lukte niet om een betere foto te maken!) Iedereen bedankt om zo massaal deel te nemen.

Mail me even met jullie gegevens, dan spreken we verder af welke baret-muts jullie graag willen!!
Verder was de ochtend al heel leuk : ik kreeg 2 kadootjes :
Oorbellen van Janusje, ik deed een swap met haar! (mijn pakje voor haar vertrekt vandaag) Ik kreeg prachtige oorbellen in rood en turquoise! (een foto in close-up lukte helaas niet, werd overbelicht, maar jullie kunnen ze in het groot bewonderen op haar blog) Dank je wel Janusje, voor het mooie kado!
En een tweede kadootje, dat ik voor mezelf kocht, prachtige stofjes uit Japan!!! (ik besloot voorzichtig te beginnen met 2…) Er zullen er nog volgen, zooooo mooi zijn ze! Kijk maar :
De stofjes kocht ik hier : bij Stefanie : een echte aanrader!
Fijne dag en prettig weekend iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *