Actiefoto’s shawl en winnaar give-away en nieuwe give-away!!!

Allereerst, groot nieuws, ik heb al 22 aanmeldingen voor de hartverwarmers! Dolblij ben ik met dit nieuws. Fijn om te horen dat jullie met zovelen tijd en energie vrijmaken om iets leuks te maken.

Ik ga mijn belofte houden, en vandaag start er dus een nieuwe give-away. Deze loopt tot 7 maart, mijn verjaardag! Wat geef ik weg?
Een paar gehaakte pantoffeltjes, op maat gemaakt, in een kleur en garensoort naar keuze. (wol of katoen).
Hoe doe je mee? Je laat gewoon een berichtje hieronder na, en op 7 maart trek ik de winnaar. (en dat komt ineens goed uit, want er zijn verschillende aanvragen voor het slofjespatroon, dus ik zal tijdens het haken van deze sloefkes foto’s maken en dan een tegelijk een duidelijk (en gratis) patroon uitschrijven, zodat iedereen sloefjes op maat kan haken)
De winnaar van de vorige give-away heb ik gisteren door Arno laten bepalen, die heeft nummertjes gemaakt en er eentje uit getrokken : nummer 8 kwam tevoorschijn, en dat is POES P!!!! Gefeliciteerd!!! Mail mij eventjes je adres, en dan komt er spoedig een fruitzakje + een extra zelfgemaakte verrassing naar je toe. (hopelijk heb je alleen even geduld, want door de ziekte van Vic loopt alles hier behoorlijk in het 100 000 ((vergroting van 100 dus))).
Ook maakten we gisteren nog een paar actiefoto’s van de shawl, helaas binnen, want het was zo’n rotweer gisteren, en ik voel me eigenlijk zelf ook behoorlijk belabberd…
Het patroon schrijf ik zo spoedig mogelijk uit, en dan ga ik de vrijwilligers mailen!
Bedankt trouwens iedereen voor de heel enthousiaste reacties, dat doet zoveel plezier, dat jullie mijn haaksels willen testen, dat maakt me heel erg blij… Echt!!!
(en, het goede nieuws is dat er weeral een paar creaties in mijn hoofd zitten, nu nog ergens de tijd vinden om ze uit te voeren en uit te schrijven, dus blijven jullie maar heerlijk enthousiast, dat stimuleert blijkbaar mijn creativiteit extra)
Ik wens iedereen een fijne en gezonde dag toe!

Actiefoto’s shawl en winnaar give-away en nieuwe give-away!!!

Allereerst, groot nieuws, ik heb al 22 aanmeldingen voor de hartverwarmers! Dolblij ben ik met dit nieuws. Fijn om te horen dat jullie met zovelen tijd en energie vrijmaken om iets leuks te maken.

Ik ga mijn belofte houden, en vandaag start er dus een nieuwe give-away. Deze loopt tot 7 maart, mijn verjaardag! Wat geef ik weg?
Een paar gehaakte pantoffeltjes, op maat gemaakt, in een kleur en garensoort naar keuze. (wol of katoen).
Hoe doe je mee? Je laat gewoon een berichtje hieronder na, en op 7 maart trek ik de winnaar. (en dat komt ineens goed uit, want er zijn verschillende aanvragen voor het slofjespatroon, dus ik zal tijdens het haken van deze sloefkes foto’s maken en dan een tegelijk een duidelijk (en gratis) patroon uitschrijven, zodat iedereen sloefjes op maat kan haken)
De winnaar van de vorige give-away heb ik gisteren door Arno laten bepalen, die heeft nummertjes gemaakt en er eentje uit getrokken : nummer 8 kwam tevoorschijn, en dat is POES P!!!! Gefeliciteerd!!! Mail mij eventjes je adres, en dan komt er spoedig een fruitzakje + een extra zelfgemaakte verrassing naar je toe. (hopelijk heb je alleen even geduld, want door de ziekte van Vic loopt alles hier behoorlijk in het 100 000 ((vergroting van 100 dus))).
Ook maakten we gisteren nog een paar actiefoto’s van de shawl, helaas binnen, want het was zo’n rotweer gisteren, en ik voel me eigenlijk zelf ook behoorlijk belabberd…
Het patroon schrijf ik zo spoedig mogelijk uit, en dan ga ik de vrijwilligers mailen!
Bedankt trouwens iedereen voor de heel enthousiaste reacties, dat doet zoveel plezier, dat jullie mijn haaksels willen testen, dat maakt me heel erg blij… Echt!!!
(en, het goede nieuws is dat er weeral een paar creaties in mijn hoofd zitten, nu nog ergens de tijd vinden om ze uit te voeren en uit te schrijven, dus blijven jullie maar heerlijk enthousiast, dat stimuleert blijkbaar mijn creativiteit extra)
Ik wens iedereen een fijne en gezonde dag toe!

14 reacties op “Actiefoto’s shawl en winnaar give-away en nieuwe give-away!!!

 1. Anonymous zegt:

  Ik vond het al fantastisch dat je het patroon van deze supermooie slofjes ging uitschrijven, en nu geef je nog een paar weg ook! Super-fantastisch dus!
  Liesbeth

  (ps.: kan je enkel blogs volgen en niet-anonieme reacties schrijven als je een gmail-adres hebt?

 2. Poes P zegt:

  Oho, joepie, blij-blij-blij! Mijn hartverwarmer voor Roos wordt vanavond op de bus gedaan, dus die kan je in de loop van deze week verwachten. Het is extra leuk om weten dat er zoveel mensen zijn die hieraan meedoen!

 3. cri-cri zegt:

  ik kijk uit naar het sjaalpatroon…hij is heel mooi…alleen weet ik nog niet welk garen ik ga kiezen….maar ik pas voor de sloefkes, moet eigenlijk steeds steunzoolkes dragen en anders verkies ik dikke sokken 😉

 4. Mama Ilse zegt:

  He Annelies,

  Mijn man is ook jarig op 7 maart en “zaagt” al van kerstmis voor nieuwe sloffen :-(. Net zoals bij u loopt het hier ook wel eens in het honderd met al die verzoekjes 😉 Ik doe dus graag mee voor een paar herensloffen.

  fijne voorbereidingen .
  Liefs
  Ilse

 5. Tante Tuut zegt:

  Gefeliciteerd voor PoesP, ik doe graag mee met je volgende give-away en win ik hem niet dan maak ik de slofjes zelf met je tutorial, alvast bedankt!
  Veel succes met je sjaal hij is prachtig!
  Prettige week van Trudis

 6. Pippelotje zegt:

  die sjaal is echt keimooi, die sloefkes ook, dus ik doe mee!
  verzorg Vic maar goed, en uweigen ook, want ‘t is een smerig viruske dat rondwaart dit jaar. veel drinken, veel rusten en veel knuffelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *