Al 10 hartverwamers!!!!!!!! dus een kadootje
Ja, jullie lezen dit goed : ik kreeg vanavond de 10de aanmelding voor de hartverwarmers.

Wow, dat gaat goed.
Het maakt me blij!
Voor al wie zich nog niet aangemeld heeft : doe dat gerust, er is nog tijd!
Ik link hier even naar mijn oorspronkelijk bericht : Oproep : maak een hartverwarmer!
Dat vraagt dus om een kadootje : 2 in dit geval, allé, ik bedoel, een kadootje met nog een klein kadootje erin…
Wat geef ik weg?
Jullie weten allemaal dat Vic net naar school gaat, en daar eten ze fruit in de ochtend. Elk kind brengt een stukje fruit mee, dat gaat in de mand, en dat fruit wordt door alle kindjes en de juf samen gesneden, en iedereen mag van alles proeven en eten. (chance voor Vic dus, die is dol op fruit)
Nu is de weg naar school voor Vic nogal, euh… hobbelig en lang, zullen we maar zeggen.
Het eerste stuk met de auto, en dan een heel lange bos-lijke weg van de parking tot in de kleuterklas, dat laatste stuk sjeest Vic met zijn motor (juist, Motormuis op zijn loopfiets, zie de foto’s van deze namiddag…).
Hij wil alles zelf dragen, dus ook de rugzak met onder andere zijn fruit. Dat dus wat te verduren krijgt… En dus nood heeft aan een extra zakske (zodat in extremis de rugzak niet onder het onderweg gefabriceerd appelsap of bananensap hangt…!!!)
En hij is blij met zijn fruitzakskes!!! Ik fabriceerde ze vanochtend, een simpel karwei. (mijn hoofd staat momenteel niet naar ingewikkeld naaiwerk, ik kan me ahum, nog niet zo goed concentreren, middenin deze ‘giant leap’ voor Vic en mezelf)
Kortom : ik schenk een fruitzakske weg, gevuld met een kleine verrassing. De winnaar mag kiezen tussen een kersenzakse of perenzakse (gevoerd natuurlijk) zoals in het voorbeeld.
Om mee te doen laat je gewoon hier een berichtje na, en volgende vrijdagavond 20 u. trek ik de winnaar! (en bij elke nieuwe 10 aanmeldingen voor hartverwarmertjes geef ik weer wat weg…)

Al 10 hartverwamers!!!!!!!! dus een kadootje
Ja, jullie lezen dit goed : ik kreeg vanavond de 10de aanmelding voor de hartverwarmers.

Wow, dat gaat goed.
Het maakt me blij!
Voor al wie zich nog niet aangemeld heeft : doe dat gerust, er is nog tijd!
Ik link hier even naar mijn oorspronkelijk bericht : Oproep : maak een hartverwarmer!
Dat vraagt dus om een kadootje : 2 in dit geval, allé, ik bedoel, een kadootje met nog een klein kadootje erin…
Wat geef ik weg?
Jullie weten allemaal dat Vic net naar school gaat, en daar eten ze fruit in de ochtend. Elk kind brengt een stukje fruit mee, dat gaat in de mand, en dat fruit wordt door alle kindjes en de juf samen gesneden, en iedereen mag van alles proeven en eten. (chance voor Vic dus, die is dol op fruit)
Nu is de weg naar school voor Vic nogal, euh… hobbelig en lang, zullen we maar zeggen.
Het eerste stuk met de auto, en dan een heel lange bos-lijke weg van de parking tot in de kleuterklas, dat laatste stuk sjeest Vic met zijn motor (juist, Motormuis op zijn loopfiets, zie de foto’s van deze namiddag…).
Hij wil alles zelf dragen, dus ook de rugzak met onder andere zijn fruit. Dat dus wat te verduren krijgt… En dus nood heeft aan een extra zakske (zodat in extremis de rugzak niet onder het onderweg gefabriceerd appelsap of bananensap hangt…!!!)
En hij is blij met zijn fruitzakskes!!! Ik fabriceerde ze vanochtend, een simpel karwei. (mijn hoofd staat momenteel niet naar ingewikkeld naaiwerk, ik kan me ahum, nog niet zo goed concentreren, middenin deze ‘giant leap’ voor Vic en mezelf)
Kortom : ik schenk een fruitzakske weg, gevuld met een kleine verrassing. De winnaar mag kiezen tussen een kersenzakse of perenzakse (gevoerd natuurlijk) zoals in het voorbeeld.
Om mee te doen laat je gewoon hier een berichtje na, en volgende vrijdagavond 20 u. trek ik de winnaar! (en bij elke nieuwe 10 aanmeldingen voor hartverwarmertjes geef ik weer wat weg…)

12 reacties op “Al 10 hartverwamers!!!!!!!! dus een kadootje

  1. janusje zegt:

    Vanaf morgen wil ik een pak gezonder gaan eten. Ik ben immers jarig dan, en op vlak van voeding moet dit nieuwe levensjaar een pak beter. Zo’n zakje zou een stimulans zijn! Elke dag fruit mee naar het werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *