Als papa van huis is …
dan

racen er hier motards rond!!!!! (in huis nog wel!!!) (niet verschieten hé papa, als ge dit leest, zegt Vic…)
En ik kom sinds gisteren tot de ontdekking dat mijn baby weg is.
Ik kreeg een kleuter terug, een grote kleuter die de wereld ontdekt, overal.
Die thuiskomt van school met verhalen over appels eten, én bananen, én peren, én die eerst in stukjes snijden natuurlijk, en over pasta maken (ja, er wordt daar serieus gekookt en gegeten), over zandbakken, en fietsen, en kaarsjes uitblazen, en boeken lezen, en over turnleraars die met ballen bekogeld mogen worden zodat die meester luidkeels ‘mama’ roept, …
Een kleuter die doodmoe naar huis komt na een halve dag, maar die ik zo ongeveer van de school weg moet sleuren…omdat hij graag daar wil blijven…
Papa, die al sinds zondag in Spanje zit, zal verschieten vannacht (allé morgen dan)…
Ook zijn baby is weg, en hij krijgt er een kerel voor in de plaats… (en een gezond gezin, want deze keer hebben we de week alleen ouder zijn thuis en dus alleen moeten beredderen doorstaan zonder afhaalpizza of chinees, of andere junk… (tot ontsteltenis van de oudste, die was daar niet zo blij mee, met al dat gzond eten dat dagelijks tevoorschijn kwam… die had op pizza gehoopt…)

Als papa van huis is …
dan

racen er hier motards rond!!!!! (in huis nog wel!!!) (niet verschieten hé papa, als ge dit leest, zegt Vic…)
En ik kom sinds gisteren tot de ontdekking dat mijn baby weg is.
Ik kreeg een kleuter terug, een grote kleuter die de wereld ontdekt, overal.
Die thuiskomt van school met verhalen over appels eten, én bananen, én peren, én die eerst in stukjes snijden natuurlijk, en over pasta maken (ja, er wordt daar serieus gekookt en gegeten), over zandbakken, en fietsen, en kaarsjes uitblazen, en boeken lezen, en over turnleraars die met ballen bekogeld mogen worden zodat die meester luidkeels ‘mama’ roept, …
Een kleuter die doodmoe naar huis komt na een halve dag, maar die ik zo ongeveer van de school weg moet sleuren…omdat hij graag daar wil blijven…
Papa, die al sinds zondag in Spanje zit, zal verschieten vannacht (allé morgen dan)…
Ook zijn baby is weg, en hij krijgt er een kerel voor in de plaats… (en een gezond gezin, want deze keer hebben we de week alleen ouder zijn thuis en dus alleen moeten beredderen doorstaan zonder afhaalpizza of chinees, of andere junk… (tot ontsteltenis van de oudste, die was daar niet zo blij mee, met al dat gzond eten dat dagelijks tevoorschijn kwam… die had op pizza gehoopt…)

4 reacties op “Als papa van huis is …

  1. mama saartje zegt:

    Wat leuk dat hij graag gaat, dan ben je als mama toch wat geruster. Hier is sinds de eerste schooldag het ‘parcouren’ begonnen (eer dat we dat ontcijferd hadden!?). Dus sindsdien is alles een parcours en valt De Dochter steevast overal af of op en zijn we overal wat later…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *