De ‘I need you so urgently’-broekKent ge dat? ‘s Avonds als de kindjes naar bed gaan, doe ik ook een pyama aan, om dan nog wat rond te hangen met haakwerkjes in de zetel enzo.

Kent ge dat? Dat ge in de winkels, of online, of waar dan ook vanalles shopt, maar geen pyama’s?
Kent ge dat? Dat ge dat soms probeert, pyama’s kopen, maar dan niks ‘vrouwelijks’ vindt, buiten rose Snoopy-toestanden? (niet dat ik iets tegen Snoopy heb, maar Snoopy en mezelf accorderen gewoon niet…) Of alleen maar superdun zwoel zomerspul? (dat dus
misschien wel sexy is, en dus zeker ook niet in de kast mag ontbreken, maar dus niet geschikt is voor koude avonden)
Kent ge dat? Dat ge u gewoon niet meer kunt herinneren wanneer ge dan wel de laatste pyama gekocht hebt, maar dat het u dagelijks duidelijk gemaakt wordt, door het feit dat de 2 pyama’s nog in bezit genadeloos van de billen vallen na 1 minuut dragen? (juist, versleten, elastiek kapot en niet meer te herstellen, en …)
Dus, er was nood, dringende nood. Een warme pyama-broek.
Ik kocht een superzacht en warm (dus niet kriebelend) wollen tricootje, I love wo-o-o-o-o-l, en maakte een broek. Met zakskes, want dat wou de zoon (die zich dus sinds kort niet enkel met zijn broeken moeit, maar blijkbaar ook met die van mij…).
En een vrolijk aantrekkoordje.
Vanavond warm en blij de zetel in!

De ‘I need you so urgently’-broekKent ge dat? ‘s Avonds als de kindjes naar bed gaan, doe ik ook een pyama aan, om dan nog wat rond te hangen met haakwerkjes in de zetel enzo.

Kent ge dat? Dat ge in de winkels, of online, of waar dan ook vanalles shopt, maar geen pyama’s?
Kent ge dat? Dat ge dat soms probeert, pyama’s kopen, maar dan niks ‘vrouwelijks’ vindt, buiten rose Snoopy-toestanden? (niet dat ik iets tegen Snoopy heb, maar Snoopy en mezelf accorderen gewoon niet…) Of alleen maar superdun zwoel zomerspul? (dat dus
misschien wel sexy is, en dus zeker ook niet in de kast mag ontbreken, maar dus niet geschikt is voor koude avonden)
Kent ge dat? Dat ge u gewoon niet meer kunt herinneren wanneer ge dan wel de laatste pyama gekocht hebt, maar dat het u dagelijks duidelijk gemaakt wordt, door het feit dat de 2 pyama’s nog in bezit genadeloos van de billen vallen na 1 minuut dragen? (juist, versleten, elastiek kapot en niet meer te herstellen, en …)
Dus, er was nood, dringende nood. Een warme pyama-broek.
Ik kocht een superzacht en warm (dus niet kriebelend) wollen tricootje, I love wo-o-o-o-o-l, en maakte een broek. Met zakskes, want dat wou de zoon (die zich dus sinds kort niet enkel met zijn broeken moeit, maar blijkbaar ook met die van mij…).
En een vrolijk aantrekkoordje.
Vanavond warm en blij de zetel in!

8 reacties op “De ‘I need you so urgently’-broek

  1. Mengelmoes zegt:

    Ziet er lekker om te dragen uit. Ik draag geen echte pyjama’s, maar een soort huispak. Mijn lieveling is een grijze merinowol van Mandala huispak. Lekker om te dragen.

    En goed dat Vic er nu een beetje door is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *