Kleine schat gevonden en zorgen om VicZaterdag ging ik eventjes naar de winkel, en toen besloot ik een tussenstopje te maken bij ‘Spullenhulp’. Vorige zomer ging er in ons dorp een winkel van hen open, en ik loop daar regelmatig eens binnen.

Ik vond er een wol-schat : een giga streng geverfde blauw-turquoise wol en een paar bolletjes petrolblauwe wol.
De streng, daar hebben we gelijk bollen van gemaakt : kijk maar : meer dan 800 gram schone wol.
Ik vind hem alleen niet zacht genoeg voor een trui of andere kleding, dus er gaat denk ik een tas uit gehaakt worden….
Verder gaat het niet zo best met Vicje. Die blijft precies maar ziek. Dit weekend weer koortspieken tot meer dan 40 graden, hij is weer zeker een kilo afgevallen, en hij is bleek en zwak. Hij zet een paar stappen en vraagt om opgetild te worden. Hij valt ook constant… Zijn haartjes zijn dof en hij verliest er ook veel vind ik. Als ik hem in zijn blote beentjes zie, schrik ik : zo mager is hij geworden.
Zorgen dus, mijn kleinste kereltje is altijd een stevige brok geweest (hij werd geboren en woog 4 kilo 300!!!) en was bijna nooit ziek. Ok, het slapen is hier altijd moeilijk geweest, lees : oneindig veel wakker op een nacht. Maar dat hebben we altijd leefbaar kunnen houden door hem bij ons te nemen en hem nooit te laten huilen, zodat hij zich altijd getroost en veilig voelde.
We hadden een hele fijne dokter gevonden, die ook de slaapmoeilijkheden oploste met homeopathie, maar kort daarna werd Vic zo ziek, en nu, een paar weken later, weeral. (en de dokter is zelf een tijd ziek, dus daar kunnen we helaas momenteel niet terecht)
Gisteren ging ik toch even buiten met hem, om een hapje frisse lucht, en ik werd aangesproken door ‘vreemden’ dat hij er zo slecht uitzag, zo bleek, zo ziek…
Dus we maken ons zorgen. Behoorlijk zorgen.
Straks hebben we gelukkig een afspraak bij een kinderarts, hopelijk komt daar wat uit, en wordt ons kleine mannetje, dat anders zo actief en levendig en een durfal is, weer beter.
Dus al wie wacht op iets van mij, ruilkadootjes, …. heb nog heel even geduld, want alles heeft behoorlijke vertraging momenteel.

Kleine schat gevonden en zorgen om VicZaterdag ging ik eventjes naar de winkel, en toen besloot ik een tussenstopje te maken bij ‘Spullenhulp’. Vorige zomer ging er in ons dorp een winkel van hen open, en ik loop daar regelmatig eens binnen.

Ik vond er een wol-schat : een giga streng geverfde blauw-turquoise wol en een paar bolletjes petrolblauwe wol.
De streng, daar hebben we gelijk bollen van gemaakt : kijk maar : meer dan 800 gram schone wol.
Ik vind hem alleen niet zacht genoeg voor een trui of andere kleding, dus er gaat denk ik een tas uit gehaakt worden….
Verder gaat het niet zo best met Vicje. Die blijft precies maar ziek. Dit weekend weer koortspieken tot meer dan 40 graden, hij is weer zeker een kilo afgevallen, en hij is bleek en zwak. Hij zet een paar stappen en vraagt om opgetild te worden. Hij valt ook constant… Zijn haartjes zijn dof en hij verliest er ook veel vind ik. Als ik hem in zijn blote beentjes zie, schrik ik : zo mager is hij geworden.
Zorgen dus, mijn kleinste kereltje is altijd een stevige brok geweest (hij werd geboren en woog 4 kilo 300!!!) en was bijna nooit ziek. Ok, het slapen is hier altijd moeilijk geweest, lees : oneindig veel wakker op een nacht. Maar dat hebben we altijd leefbaar kunnen houden door hem bij ons te nemen en hem nooit te laten huilen, zodat hij zich altijd getroost en veilig voelde.
We hadden een hele fijne dokter gevonden, die ook de slaapmoeilijkheden oploste met homeopathie, maar kort daarna werd Vic zo ziek, en nu, een paar weken later, weeral. (en de dokter is zelf een tijd ziek, dus daar kunnen we helaas momenteel niet terecht)
Gisteren ging ik toch even buiten met hem, om een hapje frisse lucht, en ik werd aangesproken door ‘vreemden’ dat hij er zo slecht uitzag, zo bleek, zo ziek…
Dus we maken ons zorgen. Behoorlijk zorgen.
Straks hebben we gelukkig een afspraak bij een kinderarts, hopelijk komt daar wat uit, en wordt ons kleine mannetje, dat anders zo actief en levendig en een durfal is, weer beter.
Dus al wie wacht op iets van mij, ruilkadootjes, …. heb nog heel even geduld, want alles heeft behoorlijke vertraging momenteel.

10 reacties op “Kleine schat gevonden en zorgen om Vic

  1. Pippelotje zegt:

    oh bah, wat een akelig berichtje over Vic. ik hoop zo dat het snel keert en hij zich beter gaat voelen. hopelijk kan de kinderarts iets voor jullie doen. en slaapt vic erna weer terug beter.

  2. TIO zegt:

    ik wacht met veel geduld om je patroon te mogen uitproberen! Maar het is logisch dat je kind eerst komt he, en ik duim heel hard dat hij heel snel weer beter zal zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *