Lieve kadootjes, zonneschijn en bacillen

Vic is ziek, al weer een paar dagen…

Gisteren was de grootste ellende-dag… Koorts tot 40 graden, snot, hoest, den arme duts was zooooooooo ziek.
Vandaag nog koorts, maar toch al weer een klein beetje beter.
(helaas voelen de man en ik ons dan nu niet zo lekker, ik heb hoofdpijn al een paar dagen, eergisteren zelfs migraine, als ik adem doet alles pijn, keelpijn en snot, niet echt de beste tijden dus…)
Gelukkig schijnt de zon, ik voel de lente echt kriebelen.
In onze tuin komen de eerste fragiele bloempjes alweer piepen. Zo prachtig om te zien.
In dat zonnetje mocht ik vandaag al 3 keer naar de voordeur lopen, omdat de postbode belde met pakjes. (u vraagt zich waarschijnlijk hetzelfde af als ik, waarom komen er 3 verschillende postbodes met elk ongeveer een half uur tussen aan onze deur? awel, ik heb die vraag ook aan hen gesteld, maar geen antwoord gekregen… rare toeren)
Volop pakjes al voor Roos… (er zijn trouwens al 17 mensen die iets gemaakt hebben of aan het maken zijn, hoera!!!!!!)
Maar er was ook wat voor mij bij!!!
Allereerst een allerliefst poppetje van Ominous-Invasion. Zij liet mij weten dat ze ook iets voor Roos ging maken, zo kwam ik op haar blog terecht, en daar zag ik die allerliefste popjes. Ik vroeg haar of ze geen zin had om te ruilen, en nog sneller dan snel kreeg ik vandaag zo’n popje in mijn bus. Echt jeugdsenstiment voor mij… Zacht, gevuld met schapenwol van hun eigen kudde, en met een vleugje lavendel… Ik was helemaal ontroerd, voel me weer net een klein meisje met haar allerliefste pop… Heerlijk!!! Dank je wel. (een wederom-kadootje vertrekt dan ook spoedig)
En ik kreeg nog wat : nog zo’n prachtkado. Cri-Cri kreeg een rokje van me voor haar kleindochtertje, en ik kreeg : 8 bollen prachtige katoen!!! Jawel, echt… (en Vic zijn reactie was zo ongelofelijk : we hingen in de zetel samen, ik had wat zitten haken aan een rood zomervestje voor hem, we maakten samen de pakjes open, en hij zei : ‘kijk mama, zoooo mooi rood (rood is de absolute lievelingskleur van ons beiden), en het glanst een beetje hé mama, nu kan jij ook een rood vestje voor je maken, hé mama, dan heb ik een rood vestje en jij ook’. (smeltmoment dus)
Hoera dus voor deze verwennerij.
Ik maakte dan ook foto’s in het zonnetje bij onze eerste bloempjes.
Veel zon gewenst vandaag aan iedereen!!

Lieve kadootjes, zonneschijn en bacillen

Vic is ziek, al weer een paar dagen…

Gisteren was de grootste ellende-dag… Koorts tot 40 graden, snot, hoest, den arme duts was zooooooooo ziek.
Vandaag nog koorts, maar toch al weer een klein beetje beter.
(helaas voelen de man en ik ons dan nu niet zo lekker, ik heb hoofdpijn al een paar dagen, eergisteren zelfs migraine, als ik adem doet alles pijn, keelpijn en snot, niet echt de beste tijden dus…)
Gelukkig schijnt de zon, ik voel de lente echt kriebelen.
In onze tuin komen de eerste fragiele bloempjes alweer piepen. Zo prachtig om te zien.
In dat zonnetje mocht ik vandaag al 3 keer naar de voordeur lopen, omdat de postbode belde met pakjes. (u vraagt zich waarschijnlijk hetzelfde af als ik, waarom komen er 3 verschillende postbodes met elk ongeveer een half uur tussen aan onze deur? awel, ik heb die vraag ook aan hen gesteld, maar geen antwoord gekregen… rare toeren)
Volop pakjes al voor Roos… (er zijn trouwens al 17 mensen die iets gemaakt hebben of aan het maken zijn, hoera!!!!!!)
Maar er was ook wat voor mij bij!!!
Allereerst een allerliefst poppetje van Ominous-Invasion. Zij liet mij weten dat ze ook iets voor Roos ging maken, zo kwam ik op haar blog terecht, en daar zag ik die allerliefste popjes. Ik vroeg haar of ze geen zin had om te ruilen, en nog sneller dan snel kreeg ik vandaag zo’n popje in mijn bus. Echt jeugdsenstiment voor mij… Zacht, gevuld met schapenwol van hun eigen kudde, en met een vleugje lavendel… Ik was helemaal ontroerd, voel me weer net een klein meisje met haar allerliefste pop… Heerlijk!!! Dank je wel. (een wederom-kadootje vertrekt dan ook spoedig)
En ik kreeg nog wat : nog zo’n prachtkado. Cri-Cri kreeg een rokje van me voor haar kleindochtertje, en ik kreeg : 8 bollen prachtige katoen!!! Jawel, echt… (en Vic zijn reactie was zo ongelofelijk : we hingen in de zetel samen, ik had wat zitten haken aan een rood zomervestje voor hem, we maakten samen de pakjes open, en hij zei : ‘kijk mama, zoooo mooi rood (rood is de absolute lievelingskleur van ons beiden), en het glanst een beetje hé mama, nu kan jij ook een rood vestje voor je maken, hé mama, dan heb ik een rood vestje en jij ook’. (smeltmoment dus)
Hoera dus voor deze verwennerij.
Ik maakte dan ook foto’s in het zonnetje bij onze eerste bloempjes.
Veel zon gewenst vandaag aan iedereen!!

6 reacties op “Lieve kadootjes, zonneschijn en bacillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *