Slab voor een kersige baby
Ik kreeg een vraag voor een slab, dus ik besloot er geen te naaien, maar eentje te haken, want, dat wisten jullie wel al geloof ik, haken is zowat hetgeen ik het allerliefste doe.

Het werd een groene slab, met blauwe en rode rand, want baby’s houden van kleur! Als extra effectje zette ik er 2 rode kersjes op!!! De sluiting maakte ik met een knoop en een knoopsgat, want velcro en baby’s, dat liep bij mij altijd slecht af (lees : babyharen in de velcro)… En bovenal, ik snap niet hoe mensen hun velcro-spulletjes altijd zo mooi houden, bij mij hing dat altijd in elkaar te plakken na het wassen…
Allemaal in katoen, want een slab, dat moet tegen een stootje kunnen, en wordt dus vaak gewassen.
Poes P, hopelijk vind jij deze slab ook een beetje leuk, want ik heb er gelijk 2 gemaakt, en er komt er dus ook eentje naar jou toe, samen met het fruitzakje.

Slab voor een kersige baby
Ik kreeg een vraag voor een slab, dus ik besloot er geen te naaien, maar eentje te haken, want, dat wisten jullie wel al geloof ik, haken is zowat hetgeen ik het allerliefste doe.

Het werd een groene slab, met blauwe en rode rand, want baby’s houden van kleur! Als extra effectje zette ik er 2 rode kersjes op!!! De sluiting maakte ik met een knoop en een knoopsgat, want velcro en baby’s, dat liep bij mij altijd slecht af (lees : babyharen in de velcro)… En bovenal, ik snap niet hoe mensen hun velcro-spulletjes altijd zo mooi houden, bij mij hing dat altijd in elkaar te plakken na het wassen…
Allemaal in katoen, want een slab, dat moet tegen een stootje kunnen, en wordt dus vaak gewassen.
Poes P, hopelijk vind jij deze slab ook een beetje leuk, want ik heb er gelijk 2 gemaakt, en er komt er dus ook eentje naar jou toe, samen met het fruitzakje.

4 reacties op “Slab voor een kersige baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *