Tederheid in groen bij Vic

Vic komt er weer stilaan bovenop, heel rustig aan zien we weeral sterrekes in zijn ogen, hij lacht alweer, en loopt alweer uren per dag te zingen. Wel met veel rust en zitten en liggen tussendoor, want ‘hij heeft het goed zitten gehad’, en blijkbaar snapt hij dat zelf ook. Hij wil veel gepakt en gedragen worden en op schoot, en dat doen we met alle liefde.

Gisteren toch even de tuin in, Vic besloot zelf ‘een groene vest’ aan te willen. (zowel hij als ik zijn niet zo dol op jassen, eerder op truien en vesten). Ik repte me naar boven, en
vond eentje die een tijd geleden nog te groot was, en nu wel paste. Een vestje dat ik vorige jaar al gemaakt heb, uit mijn allerliefste favoriete patronenboek, met nostalgie-herinneringen. Het is een Rowan-boek dat ik kocht, toen Arno nog een baby was. (zien jullie trouwens ook die hele grote tederheid in zijn oogskes, ik smolt gewoon tijdens het maken van de foto’s)
Ik ben dol op Rowan, zowel de boeken, als de wol, het vestje is gebreid met donkergroene (mosgroene) zuivere Rowan wol. Groot is dan ook mijn blijdschap, dat Dolce Lana vanaf dit najaar ook deze heerlijke wol in haar assortiment neemt.
Een simpel tijdloos patroon, waar ge niet te veel bij moet nadenken, zo moet handwerken zijn, ontspannend en fijn.
Prettig weekend allemaal!
O ja, de eerste doos naar
Roos is al onderweg (en aangekomen hoorde ik net vandaag van haar! Roos en Kenji en de minimannen zijn dolblij met hun eerste doos vol verrassingen), ik heb al heel wat binnen, dank daarvoor. Een tweede doos zit ook alweer halfvol!!!
Er is nog altijd tijd om je aan te melden om een hartverwarmer te maken.
Ik heb naar een paar mensen mijn rode maanshawl-patroon doorgestuurd! Het is vanaf nu ook te koop op Ravelry, zowel in het Nederlands als het Engels. Wie het wil kopen, maar geen Paypal heeft, mag mij ook gewoon contacteren, en dan kan dat natuurlijk ook op een andere manier!
Diegenen die zich ook hebben aangemeld, maar nog niks hebben ontvangen, ik ben alweer bezig aan een nieuwe shawl, een soortgelijk patroon, dus ik heb die 4 namen aan de kant gehouden en zij krijgen eerste keuze als ze het zien zitten om dit nieuwe patroon te willen testen! (hopelijk begrijpen jullie dit…)
Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor alle enthousiaste reacties op mijn patroontjes en het willen testen, dit betekent enorm veel voor mij!!!!
Prettig weekend allemaal.

Tederheid in groen bij Vic

Vic komt er weer stilaan bovenop, heel rustig aan zien we weeral sterrekes in zijn ogen, hij lacht alweer, en loopt alweer uren per dag te zingen. Wel met veel rust en zitten en liggen tussendoor, want ‘hij heeft het goed zitten gehad’, en blijkbaar snapt hij dat zelf ook. Hij wil veel gepakt en gedragen worden en op schoot, en dat doen we met alle liefde.

Gisteren toch even de tuin in, Vic besloot zelf ‘een groene vest’ aan te willen. (zowel hij als ik zijn niet zo dol op jassen, eerder op truien en vesten). Ik repte me naar boven, en
vond eentje die een tijd geleden nog te groot was, en nu wel paste. Een vestje dat ik vorige jaar al gemaakt heb, uit mijn allerliefste favoriete patronenboek, met nostalgie-herinneringen. Het is een Rowan-boek dat ik kocht, toen Arno nog een baby was. (zien jullie trouwens ook die hele grote tederheid in zijn oogskes, ik smolt gewoon tijdens het maken van de foto’s)
Ik ben dol op Rowan, zowel de boeken, als de wol, het vestje is gebreid met donkergroene (mosgroene) zuivere Rowan wol. Groot is dan ook mijn blijdschap, dat Dolce Lana vanaf dit najaar ook deze heerlijke wol in haar assortiment neemt.
Een simpel tijdloos patroon, waar ge niet te veel bij moet nadenken, zo moet handwerken zijn, ontspannend en fijn.
Prettig weekend allemaal!
O ja, de eerste doos naar
Roos is al onderweg (en aangekomen hoorde ik net vandaag van haar! Roos en Kenji en de minimannen zijn dolblij met hun eerste doos vol verrassingen), ik heb al heel wat binnen, dank daarvoor. Een tweede doos zit ook alweer halfvol!!!
Er is nog altijd tijd om je aan te melden om een hartverwarmer te maken.
Ik heb naar een paar mensen mijn rode maanshawl-patroon doorgestuurd! Het is vanaf nu ook te koop op Ravelry, zowel in het Nederlands als het Engels. Wie het wil kopen, maar geen Paypal heeft, mag mij ook gewoon contacteren, en dan kan dat natuurlijk ook op een andere manier!
Diegenen die zich ook hebben aangemeld, maar nog niks hebben ontvangen, ik ben alweer bezig aan een nieuwe shawl, een soortgelijk patroon, dus ik heb die 4 namen aan de kant gehouden en zij krijgen eerste keuze als ze het zien zitten om dit nieuwe patroon te willen testen! (hopelijk begrijpen jullie dit…)
Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor alle enthousiaste reacties op mijn patroontjes en het willen testen, dit betekent enorm veel voor mij!!!!
Prettig weekend allemaal.

6 reacties op “Tederheid in groen bij Vic

  1. TIO zegt:

    Wat leuk dat ze er blij mee zijn, met de gemaakte spullen!
    Ik vind het heel leuk om je patroon te testen en je mag mij zeker contacteren als je weer iets nieuw wilt laten testen. Ik hoor het dan wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *