Tips van de week en PIF!!!!Een nieuwigheidje van me, jullie zagen het vorige week ook al, ik ga leuke info delen, wekelijks, bij ‘tips’.

Vermits de man deze week van huis was, moest ik dus noodgedwongen aan ‘zwaar compensatiegedrag’ doen, woeha!!!. Ik heb dus vanalles gekocht.
Mijn aankopen zijn dan ook de tips van deze week, gewoon omdat het zo’n schoon spullen zijn.
1. Mijn vaste woladres : Dolce Lana! Ik bestelde daar echt luxueuze superwol : Alpaca Silk, in van dat superschoon rood, zooooo zacht, met wat glans erin, een echt luxe-garen. Ik ga daar een heel schoon vesteke mee maken, in combinatie met het turquoise Alpaca-garen… Momenteel is er bij deze internetwinkel trouwens een grote promotie : 30 % op de Alpaca Silk!!! Dus hou u zeker niet in… Verder kocht ik ook om te proberen, de dikke Andes-wol, in donkerrood, die is momenteel ook in promotie, en is er in prachtige kleuren. (dat gekleurde bolleke heb ik gekregen, om eens mee te testen, een echt zomergaren, met zelfstreepeffect… prachtig!)
2. Verder heb ik mij dus ook goed laten gaan bij ‘House of Yarn‘, daar loopt momenteel ook een grote promo : 30 % op Malabrigo-garen. Ik ga regelmatig terugkijken naar de site (lees : mezelf verder verlekkeren op de wollekes) en zag dat alle andere garen in stock nu ook 20 % korting krijg. Dus wederom : laat u gaan! Ik kocht er sokkenwol in turquoise-groene-blauwe effecten, en verder Malabrigo Worsted in ‘Simply Taupe’, omdat ne mens nu eenmaal niet alles in knalkleuren kan maken, en ik dit dus een meer dan super ‘sobere’ kleur vond. In ‘t echt is de wol nog schoner.
Ik peins dat ik nu maar beter stop (volgens mijne man toch) met u aan te zetten tot geld-uitgeef-gedrag!
Ik doe mee met de PIF van Noëmi : dus ik zoek ook een paar mensen die nu mee willen doen met mijn PIF. (de afspraken : wie mee wil doen, meldt zich hier aan of mailt mij, die mensen krijgen van mij een kadootje, en zoeken zelf ook een paar mensen die met hun PIF willen meedoen…) Wie o wie o wie????!!!!
Prettig weekend allemaal. (en o ja, superspannend nieuws, ik ben er helemaal hyperdeflyper van : ik heb mijn eerste zelfgeschreven patronen verkocht op Ravelry…. zo spannend…)

Tips van de week en PIF!!!!Een nieuwigheidje van me, jullie zagen het vorige week ook al, ik ga leuke info delen, wekelijks, bij ‘tips’.

Vermits de man deze week van huis was, moest ik dus noodgedwongen aan ‘zwaar compensatiegedrag’ doen, woeha!!!. Ik heb dus vanalles gekocht.
Mijn aankopen zijn dan ook de tips van deze week, gewoon omdat het zo’n schoon spullen zijn.
1. Mijn vaste woladres : Dolce Lana! Ik bestelde daar echt luxueuze superwol : Alpaca Silk, in van dat superschoon rood, zooooo zacht, met wat glans erin, een echt luxe-garen. Ik ga daar een heel schoon vesteke mee maken, in combinatie met het turquoise Alpaca-garen… Momenteel is er bij deze internetwinkel trouwens een grote promotie : 30 % op de Alpaca Silk!!! Dus hou u zeker niet in… Verder kocht ik ook om te proberen, de dikke Andes-wol, in donkerrood, die is momenteel ook in promotie, en is er in prachtige kleuren. (dat gekleurde bolleke heb ik gekregen, om eens mee te testen, een echt zomergaren, met zelfstreepeffect… prachtig!)
2. Verder heb ik mij dus ook goed laten gaan bij ‘House of Yarn‘, daar loopt momenteel ook een grote promo : 30 % op Malabrigo-garen. Ik ga regelmatig terugkijken naar de site (lees : mezelf verder verlekkeren op de wollekes) en zag dat alle andere garen in stock nu ook 20 % korting krijg. Dus wederom : laat u gaan! Ik kocht er sokkenwol in turquoise-groene-blauwe effecten, en verder Malabrigo Worsted in ‘Simply Taupe’, omdat ne mens nu eenmaal niet alles in knalkleuren kan maken, en ik dit dus een meer dan super ‘sobere’ kleur vond. In ‘t echt is de wol nog schoner.
Ik peins dat ik nu maar beter stop (volgens mijne man toch) met u aan te zetten tot geld-uitgeef-gedrag!
Ik doe mee met de PIF van Noëmi : dus ik zoek ook een paar mensen die nu mee willen doen met mijn PIF. (de afspraken : wie mee wil doen, meldt zich hier aan of mailt mij, die mensen krijgen van mij een kadootje, en zoeken zelf ook een paar mensen die met hun PIF willen meedoen…) Wie o wie o wie????!!!!
Prettig weekend allemaal. (en o ja, superspannend nieuws, ik ben er helemaal hyperdeflyper van : ik heb mijn eerste zelfgeschreven patronen verkocht op Ravelry…. zo spannend…)

6 reacties op “Tips van de week en PIF!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *