Blub…. visjes voor de jarige

Vicje was woensdag jarig, en ik maakte zelf een kadootje : een aquarium met visjes!!!

Ik zag het gehaakte visje de eerste keer bij Annemarie, en verloor er mijn hart aan : zo schattig…
Het patroon komt van hier : bij Rachel.
Ik haakte 10 visjes (ha, en onderschat dat niet : dat is zo’n frutselwerk…. er vloog hier af en toe een viske in het rond als de frustratie hoog opliep… (laat mij truitjes en sjaals haken zoveel ge wilt, dat is ‘zen’ voor mij, maar ik krijg hoe langer hoe meer bewondering voor al die mensen die van die kleine frutseldingskes haken, dat is zo’n concentratie en gefriemel…..)
Een gehaakte aquarium erbij, die haakte ik in felblauwe katoen.
En een vislijntje : een houten stokske, koordje erdoor en een zelfgeplooid (en voor de veiligheid zacht afgevijld) haakske.
Straks krijgt Vic zijn aquarium, ik ben eens benieuwd… (ja, wij hebben dat allemaal wat gespreid, want eerst feest bij bomma en bompa en dan feest op school en een nieuwe slaapkamer en … dat was allemaal al veel, dus doen we hier wat aan spreiding…)
Verder kreeg ik van de week een heel fijn kadootje van Laliete! Zij won onlangs een rokje voor haar dochtertje, en zij maakte voor mij een prachtig kadootje : een portemonnee, en een prachtige sleutelhanger, en ik kreeg er ook nog een heel mooi kersendoosje en kersensnoepjes bovenop!!! Bedankt, ik ben er heel blij mee!!
Fijne dag iedereen, ik ga nog even mijn bed in, ik ben namelijk helaas ziek, en behoorlijk ook!

Blub…. visjes voor de jarige

Vicje was woensdag jarig, en ik maakte zelf een kadootje : een aquarium met visjes!!!

Ik zag het gehaakte visje de eerste keer bij Annemarie, en verloor er mijn hart aan : zo schattig…
Het patroon komt van hier : bij Rachel.
Ik haakte 10 visjes (ha, en onderschat dat niet : dat is zo’n frutselwerk…. er vloog hier af en toe een viske in het rond als de frustratie hoog opliep… (laat mij truitjes en sjaals haken zoveel ge wilt, dat is ‘zen’ voor mij, maar ik krijg hoe langer hoe meer bewondering voor al die mensen die van die kleine frutseldingskes haken, dat is zo’n concentratie en gefriemel…..)
Een gehaakte aquarium erbij, die haakte ik in felblauwe katoen.
En een vislijntje : een houten stokske, koordje erdoor en een zelfgeplooid (en voor de veiligheid zacht afgevijld) haakske.
Straks krijgt Vic zijn aquarium, ik ben eens benieuwd… (ja, wij hebben dat allemaal wat gespreid, want eerst feest bij bomma en bompa en dan feest op school en een nieuwe slaapkamer en … dat was allemaal al veel, dus doen we hier wat aan spreiding…)
Verder kreeg ik van de week een heel fijn kadootje van Laliete! Zij won onlangs een rokje voor haar dochtertje, en zij maakte voor mij een prachtig kadootje : een portemonnee, en een prachtige sleutelhanger, en ik kreeg er ook nog een heel mooi kersendoosje en kersensnoepjes bovenop!!! Bedankt, ik ben er heel blij mee!!
Fijne dag iedereen, ik ga nog even mijn bed in, ik ben namelijk helaas ziek, en behoorlijk ook!

17 reacties op “Blub…. visjes voor de jarige

  1. janusje zegt:

    Ik wens je veel beterschap! Dankjewel ook dat je eventueel een plaats wil delen op Beparkte Oplage in juli.Ik weet nog niet of ik ga. Het is nog wat te veraf. Maar indien ja, dan laat ik je dat weten en ga ik graag in op de aanbod.

  2. Annemarie's Breiblog zegt:

    Hoi! Wat een superleuk idee! Erg leuk ook om te zien dat jij de visjes net weer anders hebt gemaakt (met de staart op z’n kant zeg maar). Vicarno was er vast heeel blij mee!
    Groetjes en een heel fijn weekend gewenst!
    Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *