Blub…. visjes voor de jarige





Vicje was woensdag jarig, en ik maakte zelf een kadootje : een aquarium met visjes!!!

Ik zag het gehaakte visje de eerste keer bij Annemarie, en verloor er mijn hart aan : zo schattig…
Het patroon komt van hier : bij Rachel.
Ik haakte 10 visjes (ha, en onderschat dat niet : dat is zo’n frutselwerk…. er vloog hier af en toe een viske in het rond als de frustratie hoog opliep… (laat mij truitjes en sjaals haken zoveel ge wilt, dat is ‘zen’ voor mij, maar ik krijg hoe langer hoe meer bewondering voor al die mensen die van die kleine frutseldingskes haken, dat is zo’n concentratie en gefriemel…..)
Een gehaakte aquarium erbij, die haakte ik in felblauwe katoen.
En een vislijntje : een houten stokske, koordje erdoor en een zelfgeplooid (en voor de veiligheid zacht afgevijld) haakske.
Straks krijgt Vic zijn aquarium, ik ben eens benieuwd… (ja, wij hebben dat allemaal wat gespreid, want eerst feest bij bomma en bompa en dan feest op school en een nieuwe slaapkamer en … dat was allemaal al veel, dus doen we hier wat aan spreiding…)
Verder kreeg ik van de week een heel fijn kadootje van Laliete! Zij won onlangs een rokje voor haar dochtertje, en zij maakte voor mij een prachtig kadootje : een portemonnee, en een prachtige sleutelhanger, en ik kreeg er ook nog een heel mooi kersendoosje en kersensnoepjes bovenop!!! Bedankt, ik ben er heel blij mee!!
Fijne dag iedereen, ik ga nog even mijn bed in, ik ben namelijk helaas ziek, en behoorlijk ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Looking for the English website? Click here.