de ‘alles-dicht-bij-mij-on-the-go – riem’


Ik zag dit idee onlangs hier, bij Whipstitch.

Het leek me een supergoed idee, Vic doet geloof ik wat zoveel kindjes doen : hij neemt iets, loopt daar 2 meter mee verder, smijt het neer, pakt iets anders, gooit dat een minuut later weer ergens anders neer, herhaalt dit zo’n tiental keren, en komt dan tot de ontdekking dat hij al deze rondgezeulde en weggesmeten spullekes terugwilt, en wordt dat behoorlijk wild als hij ze niet ineens allemaal terugvindt.
Dus : de ‘alles-hangt-rond-mij-en-kan-dus-niet-meer-kwijt – riem’! Speelgoedjes, muziekinstrumentjes, gezonde snacks, belangrijke kadootjes zoals sleutelhangers, aan alles is gedacht.
Ik maakte een test-exemplaar, want ik denk dat dit een leuk kadootje is voor jarige kindjes enzo. (en vermits Vicske toch volgende week jarig is, krijgt hij vandaag alvast ‘het prototype’).
Als je op de link hierboven klikt, zie je hoe hij gemaakt wordt, deze riem. Ik veranderde de afmetingen wel, want ik vond hem te klein. Ook het zakje maakte ik anders, ik stak er een elastiekje in, zodat de inhoud beter blijft zitten. Verder bevestigde ik ook lusjes, altijd cruciaal, daar kan je zoveel aanhangen!
En ik maakte hem met een sluiting, dan gaat de riem veel makkelijker aan en uit!

Prettig weekend iedereen!

de ‘alles-dicht-bij-mij-on-the-go – riem’


Ik zag dit idee onlangs hier, bij Whipstitch.

Het leek me een supergoed idee, Vic doet geloof ik wat zoveel kindjes doen : hij neemt iets, loopt daar 2 meter mee verder, smijt het neer, pakt iets anders, gooit dat een minuut later weer ergens anders neer, herhaalt dit zo’n tiental keren, en komt dan tot de ontdekking dat hij al deze rondgezeulde en weggesmeten spullekes terugwilt, en wordt dat behoorlijk wild als hij ze niet ineens allemaal terugvindt.
Dus : de ‘alles-hangt-rond-mij-en-kan-dus-niet-meer-kwijt – riem’! Speelgoedjes, muziekinstrumentjes, gezonde snacks, belangrijke kadootjes zoals sleutelhangers, aan alles is gedacht.
Ik maakte een test-exemplaar, want ik denk dat dit een leuk kadootje is voor jarige kindjes enzo. (en vermits Vicske toch volgende week jarig is, krijgt hij vandaag alvast ‘het prototype’).
Als je op de link hierboven klikt, zie je hoe hij gemaakt wordt, deze riem. Ik veranderde de afmetingen wel, want ik vond hem te klein. Ook het zakje maakte ik anders, ik stak er een elastiekje in, zodat de inhoud beter blijft zitten. Verder bevestigde ik ook lusjes, altijd cruciaal, daar kan je zoveel aanhangen!
En ik maakte hem met een sluiting, dan gaat de riem veel makkelijker aan en uit!

Prettig weekend iedereen!

9 reacties op “de ‘alles-dicht-bij-mij-on-the-go – riem’

  1. vicarno's mama zegt:

    Vic is er inderdaad blij mee!
    Hij is zo goed als helemaal beter, alleen begon hij na 3 halve daagjes school (woe, do en vrij) helaas weer te sniffen en te hoesten) Maar we merken een constante, als ze in het weerbericht waarschuwen voor fijn stof, wordt hij ziek…

  2. Marina zegt:

    Als ze klein zijn helpen ze graag, in de tuin, bij het poetsen, de papa met het klussen, met zo een “materiaalband” voelen ze zich dan ook heel wat, inderdaad een heel leuk cadeautje. ( Dat graag helpen gaat helaas over als ze groot worden ;O))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *