Lucky days!!!!!!!! en Tante Tuut won de give-away
Ik geloof niet dat ik de verjaardags-week, want zo is het hier geworden, geen verjaardagsdag maar een ganse week geloof ik…, ooit al zo oververwend als nu heb beleefd.

Van manlief kreeg ik mijn heerlijke lievelingsparfum, een prachtige bos bloemen en boeken (waarvan er eentje eigenbelang was van hem, namelijk een hulpboek voor Word en Exel, want hij wordt er soms behoorlijk zot van, als ik colèrig word omdat de computer niet doet wat ik wil, en hij hoopt nu op rustiger gedrag van mij…), van schoonmama en schoonpapa kreeg ik ook heel wat moois (oa. onze zomervakantie naar Italië, die kregen we voor ons allemaal!!!!!!)
Van de kindjes kreeg ik heel wat knuffels en kussen en zoveel meer.
En mezelf, eigenlijk heb ik mezelf schromelijk heel erg groot verwend : ik had al stofjes besteld (maar dat deed ik ruim voor mijn verjaardag, kwestie van alles wat te spreiden), die kwamen op mijn verjaardag aan!
Vandaag was het weeral feest :
De stempels voor Vic van Daan. Er was er ook eentje voor mij bij, hoera, dankjewel Daan, ze zijn prachtigç (maar ik kan ze pas volgende week laten zien, dan is Vic jarig, en die kijkt altijd mee op de computer…) Jullie kunnen alvast hier kijken : Stempelset!!!
De wol die ik kocht bij Zinzia : dit wordt een kadootje voor Roos. (ja, ik weet het, zit ik jullie allemaal aan te sporen om jullie kadootjes te maken voor begin maart, en moet ik er nog aan beginnen, nu ja, ik ben er ondertussen gelukkig aan begonnen, maar ik heb een beetje een excuus : ik zocht DE wol voor Roos, en die vond ik dus!
En ik liet me nog eens gaan bij ‘House of Yarn’, want als er iets is dat een mens nooit te veel in huis kan hebben : is het wol!!!!!! (u snapt natuurlijk wel dat ik heel erg probeer om mijn wol-koopgedrag van de laatste tijd goed te praten) En zeker zo’ne supermooie wol!
En ik kreeg nog een kado, ja, het stopt echt niet vandaag : mijn PIF-kado van Noémi, een prachtige tas, bedankt, ik ben er dolblij mee, de kleuren zijn ook echt helemaal super!
Toch nog even een oproepje : wie wil er met mij PIF-en? Ik zoek 3 mensen die willen meedoen, zij krijgen van mij een kadootje, en het zou fijn zijn als ze dan zelf ook een oproepje doen! (jullie moeten alleen wel even geduld hebben, want ik heb het heeeeel druk efkes momenteel)
En Tante Tuut won mijn give-away!!! Proficiat. Wil je me even mailen met je schoenmaat en adres, dan kan ik volgende week aan de slag en tegelijk ook een tutorial maken.
Voor diegenen die niet wonnen, gene paniek, mijn blog bestaat alweer bijna een jaar, en dan komt er een nieuwe give-away.
Prettig weekend alvast iedereen.

Lucky days!!!!!!!! en Tante Tuut won de give-away
Ik geloof niet dat ik de verjaardags-week, want zo is het hier geworden, geen verjaardagsdag maar een ganse week geloof ik…, ooit al zo oververwend als nu heb beleefd.

Van manlief kreeg ik mijn heerlijke lievelingsparfum, een prachtige bos bloemen en boeken (waarvan er eentje eigenbelang was van hem, namelijk een hulpboek voor Word en Exel, want hij wordt er soms behoorlijk zot van, als ik colèrig word omdat de computer niet doet wat ik wil, en hij hoopt nu op rustiger gedrag van mij…), van schoonmama en schoonpapa kreeg ik ook heel wat moois (oa. onze zomervakantie naar Italië, die kregen we voor ons allemaal!!!!!!)
Van de kindjes kreeg ik heel wat knuffels en kussen en zoveel meer.
En mezelf, eigenlijk heb ik mezelf schromelijk heel erg groot verwend : ik had al stofjes besteld (maar dat deed ik ruim voor mijn verjaardag, kwestie van alles wat te spreiden), die kwamen op mijn verjaardag aan!
Vandaag was het weeral feest :
De stempels voor Vic van Daan. Er was er ook eentje voor mij bij, hoera, dankjewel Daan, ze zijn prachtigç (maar ik kan ze pas volgende week laten zien, dan is Vic jarig, en die kijkt altijd mee op de computer…) Jullie kunnen alvast hier kijken : Stempelset!!!
De wol die ik kocht bij Zinzia : dit wordt een kadootje voor Roos. (ja, ik weet het, zit ik jullie allemaal aan te sporen om jullie kadootjes te maken voor begin maart, en moet ik er nog aan beginnen, nu ja, ik ben er ondertussen gelukkig aan begonnen, maar ik heb een beetje een excuus : ik zocht DE wol voor Roos, en die vond ik dus!
En ik liet me nog eens gaan bij ‘House of Yarn’, want als er iets is dat een mens nooit te veel in huis kan hebben : is het wol!!!!!! (u snapt natuurlijk wel dat ik heel erg probeer om mijn wol-koopgedrag van de laatste tijd goed te praten) En zeker zo’ne supermooie wol!
En ik kreeg nog een kado, ja, het stopt echt niet vandaag : mijn PIF-kado van Noémi, een prachtige tas, bedankt, ik ben er dolblij mee, de kleuren zijn ook echt helemaal super!
Toch nog even een oproepje : wie wil er met mij PIF-en? Ik zoek 3 mensen die willen meedoen, zij krijgen van mij een kadootje, en het zou fijn zijn als ze dan zelf ook een oproepje doen! (jullie moeten alleen wel even geduld hebben, want ik heb het heeeeel druk efkes momenteel)
En Tante Tuut won mijn give-away!!! Proficiat. Wil je me even mailen met je schoenmaat en adres, dan kan ik volgende week aan de slag en tegelijk ook een tutorial maken.
Voor diegenen die niet wonnen, gene paniek, mijn blog bestaat alweer bijna een jaar, en dan komt er een nieuwe give-away.
Prettig weekend alvast iedereen.

10 reacties op “Lucky days!!!!!!!! en Tante Tuut won de give-away

 1. Tante Tuut zegt:

  Joehoe, wat ben ik blij, heerlijk warme slofjes van jou! Ne hele dikken merci!! En gefeliciteerd met je verjaardag, je bent ook goed in de bloemekes gezet!
  Prettig weekend aan allen en ik mail je straks!
  Groetjes van Trudis

 2. TIO zegt:

  Ik dacht dat je ook telkens iets terug moest sturen bij een PIF-je 🙂 Ik wil alvast graag mee doen en plaats binnenkort bij mij ook een oproepje, ook eerst nog enkele dingen afwerken en maken 🙂

 3. vicarno's mama zegt:

  Ha, awel, jij moet mij niet blij maken, maar ik jou!Ik maak dan iets voor jou. (en jij moet gewoon zelf een oproepje doen en ook een paar mensen zoeken voor wie jij dan iets maakt en die dan ook weer een oproepje doen…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *