Recycled pantsEigenlijk moest ik dringend aan een paar dingen werken, maar het lukte niet, de inspiratie was er eventjes niet. En dan het feit dat ik als Vic op school is 2.5 uur tijd heb tussenin, daar word ik ook niet rustiger en creatiever van, haha… Dus op die tijd iets uitdenken en maken lukt niet.

Om de tijd toch nuttig te passeren maakte ik nog een recycle broekske, de lente is er namelijk al zo goed als! (ik heb gisteren ne ganse was helemaal droog gekregen buiten in het zonneke)
En mijn plan is om gewoon dit komende seizoen geen, jawel, geen, bovenkleding voor Vic te
kopen, vermits de kasten vol liggen met stofkes en dingen die aan een recycle-leven kunnen beginnen.
Een linnen broek, met grote voorzakken (jawel, het verzoek was duidelijk : GROTE zakken mama!!), een sierband langs de zijkant voor het stoerdere effect, en een simpel comfortabel model. Het is duidelijk dat Vic het meest content is met comfortabele broeken, die hij zelf zonder problemen kan uit-en aandoen. (en de juf op school heeft dat ook liefst) Een opvallend blauw stiksel maakt de broek wat vrolijker, vond ik zelf.
Verder kwam : o glorie, tijdens het maken van deze broek, de inspiratie alweer!
Dus, da’s goed nieuws en hopelijk kan ik dan vanavond alvast met één van deze werkskes starten.
Vraagje : wat de hartverwarmers betreft, er is heel wat binnen al! Alleen kan ik er niet helemaal meer aan uit wie al opgestuurd heeft en wie niet. Sommige mensen hebben een andere ‘echte naam’ dan hun ‘blognaam’, en als er op de enveloppen en pakjes duidelijk staat dat het voor Roos en haar gezin is, doe ik dat niet open. Dus : wie nog niet opgestuurd heeft, willen jullie dat even laten weten samen met een indicatie wanneer jullie opsturen? (dan weet ik hoelang ik de tweede doos nog hier hou)
Ik wens jullie een hartverwarmend weekend toe!

Recycled pantsEigenlijk moest ik dringend aan een paar dingen werken, maar het lukte niet, de inspiratie was er eventjes niet. En dan het feit dat ik als Vic op school is 2.5 uur tijd heb tussenin, daar word ik ook niet rustiger en creatiever van, haha… Dus op die tijd iets uitdenken en maken lukt niet.

Om de tijd toch nuttig te passeren maakte ik nog een recycle broekske, de lente is er namelijk al zo goed als! (ik heb gisteren ne ganse was helemaal droog gekregen buiten in het zonneke)
En mijn plan is om gewoon dit komende seizoen geen, jawel, geen, bovenkleding voor Vic te
kopen, vermits de kasten vol liggen met stofkes en dingen die aan een recycle-leven kunnen beginnen.
Een linnen broek, met grote voorzakken (jawel, het verzoek was duidelijk : GROTE zakken mama!!), een sierband langs de zijkant voor het stoerdere effect, en een simpel comfortabel model. Het is duidelijk dat Vic het meest content is met comfortabele broeken, die hij zelf zonder problemen kan uit-en aandoen. (en de juf op school heeft dat ook liefst) Een opvallend blauw stiksel maakt de broek wat vrolijker, vond ik zelf.
Verder kwam : o glorie, tijdens het maken van deze broek, de inspiratie alweer!
Dus, da’s goed nieuws en hopelijk kan ik dan vanavond alvast met één van deze werkskes starten.
Vraagje : wat de hartverwarmers betreft, er is heel wat binnen al! Alleen kan ik er niet helemaal meer aan uit wie al opgestuurd heeft en wie niet. Sommige mensen hebben een andere ‘echte naam’ dan hun ‘blognaam’, en als er op de enveloppen en pakjes duidelijk staat dat het voor Roos en haar gezin is, doe ik dat niet open. Dus : wie nog niet opgestuurd heeft, willen jullie dat even laten weten samen met een indicatie wanneer jullie opsturen? (dan weet ik hoelang ik de tweede doos nog hier hou)
Ik wens jullie een hartverwarmend weekend toe!

4 reacties op “Recycled pants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *