Rugzakjes-parade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik had zin om rugzakjes te maken, want Vic is dol op zijn 2 rugzakjes, dus er zijn vast nog kindjes die er eentje willen, ze zijn dus te koop (en ik maak ze ook graag op bestelling) Ze zijn volledig gevoerd met een assorti stofje :

Een rugzakje in stoere jeans met Molletje, nog een stoer
jeanske maar dan met voertuigen (ja!! dat mooie Japanse stofke), een echt meisjeszakje in helblauw met rose stof met appeltjes in turquoise en goudachtig beige, een vogeltjeszakje en, en eentje gemaakt uit een vintage tafelkleedje (zooo mooi vind ik dat stofje) met als surplus uiltjes erop!!!

Rugzakjes-parade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik had zin om rugzakjes te maken, want Vic is dol op zijn 2 rugzakjes, dus er zijn vast nog kindjes die er eentje willen, ze zijn dus te koop (en ik maak ze ook graag op bestelling) Ze zijn volledig gevoerd met een assorti stofje :

Een rugzakje in stoere jeans met Molletje, nog een stoer
jeanske maar dan met voertuigen (ja!! dat mooie Japanse stofke), een echt meisjeszakje in helblauw met rose stof met appeltjes in turquoise en goudachtig beige, een vogeltjeszakje en, en eentje gemaakt uit een vintage tafelkleedje (zooo mooi vind ik dat stofje) met als surplus uiltjes erop!!!

7 reacties op “Rugzakjes-parade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. elisse zegt:

    oh wat leuk! spijtig genoeg geen kindjes en misschien zelf iets té oud om daar nog mee rond te lopen, maar ik ben er zeker van dat ze snel een nieuwe eigenaar zullen vinden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *