De allerzachtste omslagdoek geloof ik…

Ja, ik denk echt niet dat ik ooit al zachtere wol gevoeld heb…

Ik kocht hem bij ‘House of yarn‘, het is Malabrigo Silky Merino. In mijn lievelingskleuren, ongetwijfeld : turquoise!!! er zit ook dieppaars in en ook verschillende blauwtinten…
Ik experimenteerde met een nieuwe omslagdoek (dat vond ik behoorlijk lef hebben van mezelf eigenlijk, want meestal doe ik experimenten met ‘gewonere’ wol…)
De kleuren en de shawl samen doen me denken aan het effect dat je krijgt als de zon in een kristal schijnt, en alle kleuren rondspringen… Zodat je overal kleurschitteringen ziet. (Kennen jullie dat ? – ik heb daar ergens een prachtboek over liggen, ik ga dat maar eens zoeken en jullie morgen tonen)
Het was zo fijn om deze shawl te maken : het is een combinatie van haakwerk én breiwerk. Het schelppatroon is gehaakt, en de voorkanten, die je knoopt, da’s het breiwerk.
Ik ga het patroon uitschrijven, en als er weer een paar mensen zijn die het patroon willen testen, graag!!!
Dit bericht is gepost in sjaal. Bookmark de link.

De allerzachtste omslagdoek geloof ik…

Ja, ik denk echt niet dat ik ooit al zachtere wol gevoeld heb…

Ik kocht hem bij ‘House of yarn‘, het is Malabrigo Silky Merino. In mijn lievelingskleuren, ongetwijfeld : turquoise!!! er zit ook dieppaars in en ook verschillende blauwtinten…
Ik experimenteerde met een nieuwe omslagdoek (dat vond ik behoorlijk lef hebben van mezelf eigenlijk, want meestal doe ik experimenten met ‘gewonere’ wol…)
De kleuren en de shawl samen doen me denken aan het effect dat je krijgt als de zon in een kristal schijnt, en alle kleuren rondspringen… Zodat je overal kleurschitteringen ziet. (Kennen jullie dat ? – ik heb daar ergens een prachtboek over liggen, ik ga dat maar eens zoeken en jullie morgen tonen)
Het was zo fijn om deze shawl te maken : het is een combinatie van haakwerk én breiwerk. Het schelppatroon is gehaakt, en de voorkanten, die je knoopt, da’s het breiwerk.
Ik ga het patroon uitschrijven, en als er weer een paar mensen zijn die het patroon willen testen, graag!!!

8 reacties op “De allerzachtste omslagdoek geloof ik…

  1. cri-cri zegt:

    ik wil deze wel testen maar laat je dan weten hoeveel materiaal erin kruipt want ik wil het ook wel in zo´n mooi garen …dus dat moet dan even besteld worden…dus is te zien tegen wanneer je het klaar wil…

  2. Sarah zegt:

    Wauw,weeral zo mooi!!! Ik ben nog volop bezig met je sjawl dus ga me niet kandidaat stellen om deze te testen, ben trouwens ook nog niet zo’n geweldige breier dus 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *