Dierenhemdje voor Vic en ontroerend heerlijk kado

Daarnet ging de deurbel, ik word dan altijd een beetje ambetant als ik nog in pyama ben (vergezeld van GROOT slaaphoofd, want voor het eerst in 4 nachten een beetje goed geslapen met pokjes-Vicje…), deur verlegen open gedaan en …. kadootjestijd voor ons! Kijk maar!

Zo ontroerd dat ik ben… Ik wil al zoooooo lang eens aan het ‘viltprikken’ beginnen, en was aan ‘t zoeken wat en hoe en waar spullen te kopen, komt dat zomaar heerlijk aanwaaien! En al die prachtige kleuren!!!
Vergezeld van de allermooiste kabouter met een prachtig kabouterkaartje!
Dit kreeg ik allemaal van MamaIlse, omdat ze mijn patroon getest had. Dank je wel, ik ben er zoooo blij mee!!!! De kabouter heeft gelijk een plaatsje gevonden op onze beginnende ontstaande seizoenstafel.
Verder een testhemdje voor Vic, gemaakt uit één van die mooie Japanse stofjes van onlangs…
Een modelletje dat ik nog niet eerder maakte, eentje uit een Ottobre. (en 104 al, dat venteke groeit en groeit!!!)
Het testmodel wou niet op de foto met zijn hemdje, hij is niet zo blij met zijn lijfke en koppeke bomvol vlekjes… (en het is heftig, zelfs de dokter zei het, dat hij niet gauw zo’n heftige windpokken ziet…)
Dus die foto hebben jullie nog te goed!
Vrolijke en zonnige dag voor iedereen!!!

Dierenhemdje voor Vic en ontroerend heerlijk kado

Daarnet ging de deurbel, ik word dan altijd een beetje ambetant als ik nog in pyama ben (vergezeld van GROOT slaaphoofd, want voor het eerst in 4 nachten een beetje goed geslapen met pokjes-Vicje…), deur verlegen open gedaan en …. kadootjestijd voor ons! Kijk maar!

Zo ontroerd dat ik ben… Ik wil al zoooooo lang eens aan het ‘viltprikken’ beginnen, en was aan ‘t zoeken wat en hoe en waar spullen te kopen, komt dat zomaar heerlijk aanwaaien! En al die prachtige kleuren!!!
Vergezeld van de allermooiste kabouter met een prachtig kabouterkaartje!
Dit kreeg ik allemaal van MamaIlse, omdat ze mijn patroon getest had. Dank je wel, ik ben er zoooo blij mee!!!! De kabouter heeft gelijk een plaatsje gevonden op onze beginnende ontstaande seizoenstafel.
Verder een testhemdje voor Vic, gemaakt uit één van die mooie Japanse stofjes van onlangs…
Een modelletje dat ik nog niet eerder maakte, eentje uit een Ottobre. (en 104 al, dat venteke groeit en groeit!!!)
Het testmodel wou niet op de foto met zijn hemdje, hij is niet zo blij met zijn lijfke en koppeke bomvol vlekjes… (en het is heftig, zelfs de dokter zei het, dat hij niet gauw zo’n heftige windpokken ziet…)
Dus die foto hebben jullie nog te goed!
Vrolijke en zonnige dag voor iedereen!!!

4 reacties op “Dierenhemdje voor Vic en ontroerend heerlijk kado

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *