Moeten er nog placemats zijn?
Voor een mama wiens kindje afscheid nam van de crèche… maakte ik 15 krijtzeilplacemats. Een leuk afscheidskadootje voor de kindjes.

Aan de voorkant krijtzeil, aan de achterkant tafelzeil met potloodjes. Er kwamen ook tasjes bij, met een sponsje en krijtjes erin. (beetje slechte foto’s, maar da’s met de lichtinval)
En ik kwam onlangs die gelukspopjes tegen, en da’s echt zo’n jeugdsentiment van mij…. Dus ik kon me niet inhouden en bestelde een voorraad van deze schattige popjes. Zodat iedereen die post of een kadootje van mij krijgt (of een bestelling doet), vanaf nu een gelukspoppetje vindt in zijn envelop of pakje!!!

Moeten er nog placemats zijn?
Voor een mama wiens kindje afscheid nam van de crèche… maakte ik 15 krijtzeilplacemats. Een leuk afscheidskadootje voor de kindjes.

Aan de voorkant krijtzeil, aan de achterkant tafelzeil met potloodjes. Er kwamen ook tasjes bij, met een sponsje en krijtjes erin. (beetje slechte foto’s, maar da’s met de lichtinval)
En ik kwam onlangs die gelukspopjes tegen, en da’s echt zo’n jeugdsentiment van mij…. Dus ik kon me niet inhouden en bestelde een voorraad van deze schattige popjes. Zodat iedereen die post of een kadootje van mij krijgt (of een bestelling doet), vanaf nu een gelukspoppetje vindt in zijn envelop of pakje!!!

10 reacties op “Moeten er nog placemats zijn?

  1. rietjetoet zegt:

    de placematjes zijn heel goed onthaald hoor. Heel erg bedankt en die popjes heb ik ooit aan de franjes van mijn sjaal hangen gehad: telkens een popje en dan 4 kralen weer een popje enz… ik rammelde nogal hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *