Plezant Gemaakt en nog meer smeltmomenten…
Zondag is het zover : dan kunnen jullie me hier vinden!!!!!!

Komt allen daarheen!!!!!!!!!!!!!!
Gisteren weer een super smeltmoment! De post bracht mijn gewonnen give-away kado van
Bag of Joe : een gehaakt kussen. Ik had gedacht enkel een kussensloop te krijgen, maar er zat gewoon een gans klaar en gevuld kussen in de doos! Wow, het past perfect in ons interieur, bij onze kleur muren. En Vic, die genoot, en knuffelde het kussen gelijk, en viel erop in slaap. Haha!!!
Bedankt voor het superkado Bagofjoe!!!!!

Plezant Gemaakt en nog meer smeltmomenten…
Zondag is het zover : dan kunnen jullie me hier vinden!!!!!!

Komt allen daarheen!!!!!!!!!!!!!!
Gisteren weer een super smeltmoment! De post bracht mijn gewonnen give-away kado van
Bag of Joe : een gehaakt kussen. Ik had gedacht enkel een kussensloop te krijgen, maar er zat gewoon een gans klaar en gevuld kussen in de doos! Wow, het past perfect in ons interieur, bij onze kleur muren. En Vic, die genoot, en knuffelde het kussen gelijk, en viel erop in slaap. Haha!!!
Bedankt voor het superkado Bagofjoe!!!!!

8 reacties op “Plezant Gemaakt en nog meer smeltmomenten…

  1. ominous-invasion zegt:

    Geniet maar van die smeltmomenten, het gaat allemaal zo snel.
    Ik sta zondag samen met Katrientje vanalles op “De beparkte oplage” jammer dat de marktjes samenvallen, ik had graag bij je langs geweest…
    Veel succes zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *