Vintage patterns en 2 lente-sjaaltjes
Jiha, ik had een paar oude patroontjes besteld, en ze zijn aangekomen vandaag!!! (alleen zal het eventjes geduld oefenen zijn om eraan te beginnen, want we hebben hier weer een heel ziek kindje… Vic heeft de windpokken, al dagen aan een stuk, en dat wordt alleen maar erger en erger, ze zitten nu ook al inwendig en hij heeft zo’n koorts en overal pijn en jeuk en andere toeren… Slapen lukt hem niet ((ons dus ook niet…)) en het kind ziet wreed af… den armen duts…)

Ik heb vorige week ook nog 2 lente-sjaaltjes gehaakt, eentje in vrolijk knalrood met turquoise picootjesrand en eentje in gebroken wit. Beiden zijn gehaakt in een schelpjes-dubbel-stokjespatroon.

Vintage patterns en 2 lente-sjaaltjes
Jiha, ik had een paar oude patroontjes besteld, en ze zijn aangekomen vandaag!!! (alleen zal het eventjes geduld oefenen zijn om eraan te beginnen, want we hebben hier weer een heel ziek kindje… Vic heeft de windpokken, al dagen aan een stuk, en dat wordt alleen maar erger en erger, ze zitten nu ook al inwendig en hij heeft zo’n koorts en overal pijn en jeuk en andere toeren… Slapen lukt hem niet ((ons dus ook niet…)) en het kind ziet wreed af… den armen duts…)

Ik heb vorige week ook nog 2 lente-sjaaltjes gehaakt, eentje in vrolijk knalrood met turquoise picootjesrand en eentje in gebroken wit. Beiden zijn gehaakt in een schelpjes-dubbel-stokjespatroon.

7 reacties op “Vintage patterns en 2 lente-sjaaltjes

  1. Sigrid zegt:

    beterschap voor Vic. Ik ken windpokken niet maar het klinkt wel heel ernstig. Sterkte voor jullie allemaal.
    Patronen zien er leuk uit en wat een grappige sjaaltjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *