Vintage schatten : kleertjes en patronen!!!

Mijn tante heeft een grote schatkist, en daar krijg ik met de regelmaat der klok vanalles uit, dolblij word ik daarvan.

Kijk maar : (en dit is dan nog maar een klein deeltje…)
Verder had ik nog een paar patroontjes onderweg : ik ben vooral dol op dat jongensjasje!!!
En jullie?
En nu de allerlaatste hand leggen aan het pakje voor Mme Li, dat is klaar, en dan vertrekt het dadelijk naar haar toe, in ruil voor het prachtige stofje dat ik van haar kreeg! (en wat meer is, dat stofje, dat heeft een heel verhaal, het is een identiek stofje uit mijn jeugd! Dus er wordt iets heel moois uitgemaakt binnenkort…)

Vintage schatten : kleertjes en patronen!!!

Mijn tante heeft een grote schatkist, en daar krijg ik met de regelmaat der klok vanalles uit, dolblij word ik daarvan.

Kijk maar : (en dit is dan nog maar een klein deeltje…)
Verder had ik nog een paar patroontjes onderweg : ik ben vooral dol op dat jongensjasje!!!
En jullie?
En nu de allerlaatste hand leggen aan het pakje voor Mme Li, dat is klaar, en dan vertrekt het dadelijk naar haar toe, in ruil voor het prachtige stofje dat ik van haar kreeg! (en wat meer is, dat stofje, dat heeft een heel verhaal, het is een identiek stofje uit mijn jeugd! Dus er wordt iets heel moois uitgemaakt binnenkort…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *