Zomerdebardeurke en supermooie knoopjes


Ik maakte een debardeurke, en het testmodel was voor Vic, die koos de kleuren zelf.

En welke kleur zit daar dan zeker in?
Haha, rood natuurlijk. Ik combineerde met knalblauw, hij noemt het zelf zijn ‘Sam de brandweermanvest’.
Ik haakte met katoen, dubbele draad en een haaknaald 6 mm.
En omdat stoere jongens vuil worden, heel vuil soms, dan is katoen wel heerlijk, makkelijk wasbaar.
Het debardeurke moest gisteren ook gelijk aan voor school en werd goedgekeurd door onze testman!
Patroon ontstond al doende, ‘t is heel simpel eigenlijk, maatje 3-5 jaar, en ik wil het wel uitschrijven. Dus als er interesse is, roep maar! (dan blog ik het patroontje)
Verder zag ik onlangs op een mooie blog (ben helaas kwijt dewelke) allermooie knoopjes enzo, gekocht in een Etsy-winkeltje, en ik bestelde ook : want ik had dringend knoopjes nodig. Ik bestelde best veel : knoopjes, sleutelhangers, en broche-speldjes. Goede service, supersnelle levering, en heel mooi spul!!!
Deze tip wou ik dan ook graag met jullie delen.
Een ander vestje dat ik onlangs haakte, lag al een tijdje te wachten op mooie knoopjes, dus dat is bij deze ook ineens opgelost.

Zomerdebardeurke en supermooie knoopjes


Ik maakte een debardeurke, en het testmodel was voor Vic, die koos de kleuren zelf.

En welke kleur zit daar dan zeker in?
Haha, rood natuurlijk. Ik combineerde met knalblauw, hij noemt het zelf zijn ‘Sam de brandweermanvest’.
Ik haakte met katoen, dubbele draad en een haaknaald 6 mm.
En omdat stoere jongens vuil worden, heel vuil soms, dan is katoen wel heerlijk, makkelijk wasbaar.
Het debardeurke moest gisteren ook gelijk aan voor school en werd goedgekeurd door onze testman!
Patroon ontstond al doende, ‘t is heel simpel eigenlijk, maatje 3-5 jaar, en ik wil het wel uitschrijven. Dus als er interesse is, roep maar! (dan blog ik het patroontje)
Verder zag ik onlangs op een mooie blog (ben helaas kwijt dewelke) allermooie knoopjes enzo, gekocht in een Etsy-winkeltje, en ik bestelde ook : want ik had dringend knoopjes nodig. Ik bestelde best veel : knoopjes, sleutelhangers, en broche-speldjes. Goede service, supersnelle levering, en heel mooi spul!!!
Deze tip wou ik dan ook graag met jullie delen.
Een ander vestje dat ik onlangs haakte, lag al een tijdje te wachten op mooie knoopjes, dus dat is bij deze ook ineens opgelost.

10 reacties op “Zomerdebardeurke en supermooie knoopjes

  1. TIO zegt:

    Amai seg, jij haakt wel goed verder seg… ik ben al sinds gisteren aan iets bezig, niet groot, maar wel bijna alle vrije momenten aan bezig geweest en ben net half… ik hoop het vandaag af te krijgen…

  2. cri-cri zegt:

    leuk vestje …en hij staat er prachtig mee !! en bedankt voor de tip, knoopjes heb ik wel nog heeeeeeeeeeeel veel maar ik zag er leuke haarspeldjes voor Iva en lintjes voor mijn boekbinden… ik bestel deze week nog garen voor de sjaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *