DWZI

Ik zag schone dingen!! Heel veel schoon!

Onze 2 jongens zag ik
bezig met hout, elk op hun eigen manier.
Vic wilde papa helpen, dus die besloot mee te zagen (wees gerust, papa was vlak in de buurt van de grote zaag! en Vic is behoorlijk handig al)
Onzaglijk, zo’n klein venteke met z’on grote zaag, maar hij wist daar goed weg mee.
En Arno, die ontroerde mij met zijn houtsnijwerk!
Onze puberende tiener, wiens leven toch voor een groot stuk beziggehouden wordt door gsm, gaming, en ander electronisch gedoe, was ingetogen en geconcentreerd bezig met takken en zijn zakmes : pure eenvoud, maar groots voor mij! (helaas wat op de achtergrond op de foto, maar we hebben stiekum foto’s genomen :))
Verder zag ik een kunstwerk mee naar huis gekomen, gemaakt door Vic op de Steinerschool, met een heel verhaal. Het planten van de zaadjes, het kiemen, het bloempotje erbij, Vic die zoooo blij was met zijn eigen gekozen wolletjes rond dat potje!!
Een schone week, en het weekend belooft dat ook te worden!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos, ik wou al lang een keer meedoen, dus vandaag deed ik dat voor het eerst!
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

DWZI

Ik zag schone dingen!! Heel veel schoon!

Onze 2 jongens zag ik
bezig met hout, elk op hun eigen manier.
Vic wilde papa helpen, dus die besloot mee te zagen (wees gerust, papa was vlak in de buurt van de grote zaag! en Vic is behoorlijk handig al)
Onzaglijk, zo’n klein venteke met z’on grote zaag, maar hij wist daar goed weg mee.
En Arno, die ontroerde mij met zijn houtsnijwerk!
Onze puberende tiener, wiens leven toch voor een groot stuk beziggehouden wordt door gsm, gaming, en ander electronisch gedoe, was ingetogen en geconcentreerd bezig met takken en zijn zakmes : pure eenvoud, maar groots voor mij! (helaas wat op de achtergrond op de foto, maar we hebben stiekum foto’s genomen :))
Verder zag ik een kunstwerk mee naar huis gekomen, gemaakt door Vic op de Steinerschool, met een heel verhaal. Het planten van de zaadjes, het kiemen, het bloempotje erbij, Vic die zoooo blij was met zijn eigen gekozen wolletjes rond dat potje!!
Een schone week, en het weekend belooft dat ook te worden!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos, ik wou al lang een keer meedoen, dus vandaag deed ik dat voor het eerst!
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

25 reacties op “DWZI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *