Keychains en winnaar give-away
Een experimentje met een sleutelhanger.
Ik vind ze simpel en mooi., ik maakte ze met een Liberty stofje. (die stofjes zien jullie normaal hier eerstdaags terug in een ander project…)(hé schoonmama, hier is er alvast eentje van voor jou!!!!!)
Je maakt van een stofrestje of een stofje naar keuze een mooi riempje, dat stik je netjes langs de kant en je ‘froemelt’ het tussen die metalen dingskes, goed dichtknijpen met een tang (een platte tang, die je eerst omwikkelt met stof om het metaal te beschermen, en je knijpt eerst wat links en dan rechts en dan in het midden en dan weer van de ene naar de andere kant voor een mooi en gelijk effect!) Vicje wou ze alvast hebben 🙂
Ik deed mee met een groepsbestelling om ze te proberen.
Volgend experimentje wordt een gehaakt exemplaar.

De give-away! Jullie reageerden met 53! Wow! Ik besloot het over te laten aan Random.org. Kijk maar : Dit betekent dat ‘Naadjes en Draadjes‘ gewonnen heeft! Proficiat! Mail je mij even? Dan komt het prachtige boek en een zelfgemaakt kado naar je toe!

O ja, gisteren maakte ik de winnaars bekend van de breiboekjes, dat waren Boomie en Elise, dames, mailen jullie mij even?
Voor al de anderen, bedankt om deel te nemen! Ik merkte gisteren dat ik alweer de 200 volgers voorbij ben, heel erg bedankt allemaal om mijn blog leuk genoeg te vinden en mij te volgen. Dus tegen het weekend komt er opnieuw een verrassing aan!!!!!

True Random Number Generator 26Powered by RANDOM.ORG

Keychains en winnaar give-away
Een experimentje met een sleutelhanger.
Ik vind ze simpel en mooi., ik maakte ze met een Liberty stofje. (die stofjes zien jullie normaal hier eerstdaags terug in een ander project…)(hé schoonmama, hier is er alvast eentje van voor jou!!!!!)
Je maakt van een stofrestje of een stofje naar keuze een mooi riempje, dat stik je netjes langs de kant en je ‘froemelt’ het tussen die metalen dingskes, goed dichtknijpen met een tang (een platte tang, die je eerst omwikkelt met stof om het metaal te beschermen, en je knijpt eerst wat links en dan rechts en dan in het midden en dan weer van de ene naar de andere kant voor een mooi en gelijk effect!) Vicje wou ze alvast hebben 🙂
Ik deed mee met een groepsbestelling om ze te proberen.
Volgend experimentje wordt een gehaakt exemplaar.

De give-away! Jullie reageerden met 53! Wow! Ik besloot het over te laten aan Random.org. Kijk maar : Dit betekent dat ‘Naadjes en Draadjes‘ gewonnen heeft! Proficiat! Mail je mij even? Dan komt het prachtige boek en een zelfgemaakt kado naar je toe!

O ja, gisteren maakte ik de winnaars bekend van de breiboekjes, dat waren Boomie en Elise, dames, mailen jullie mij even?
Voor al de anderen, bedankt om deel te nemen! Ik merkte gisteren dat ik alweer de 200 volgers voorbij ben, heel erg bedankt allemaal om mijn blog leuk genoeg te vinden en mij te volgen. Dus tegen het weekend komt er opnieuw een verrassing aan!!!!!

True Random Number Generator 26Powered by RANDOM.ORG

3 reacties op “Keychains en winnaar give-away

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *