Kleine pakjes voor een swap

Ik deed mee aan een swap, en dit is wat ik verstuurde :

Een gehaakt setje poppenkleertjes en een gehaakte halsketting voor het dochtertje van 3.5, een wasco-tasje voor het zusje van 2, en een uiltjes-clutch en sleutelhanger voor mama! (zij liet in haar verlanglijstje weten dat ze dol was op uilen)
Wat ik krijg, is nog even afwachten, want mijn pakje zweeft ergens tussen NL en B….
Spannend…

Kleine pakjes voor een swap

Ik deed mee aan een swap, en dit is wat ik verstuurde :

Een gehaakt setje poppenkleertjes en een gehaakte halsketting voor het dochtertje van 3.5, een wasco-tasje voor het zusje van 2, en een uiltjes-clutch en sleutelhanger voor mama! (zij liet in haar verlanglijstje weten dat ze dol was op uilen)
Wat ik krijg, is nog even afwachten, want mijn pakje zweeft ergens tussen NL en B….
Spannend…

2 reacties op “Kleine pakjes voor een swap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *