Liberty tas met extraatjes voor schoonmama!!!Schoonmama bestelde een tas, om mee te nemen op vakantie.

Ze koos een mooi Liberty stofje.
Ik ging aan de slag, met de de stofjes, want ik combineerde 2 Liberty stofjes. Het meest donkere (bruin met beige en turquoise en rose en groen) voor de buitenkant en een identiek stofje maar in lichtere tinten voor de voering. Ik gebruikte ook gewatteerde vlieseline, en da’s echt mooi bij deze tas, en de sluiting is een metalen magneetsluiting. (tip : bestel die sluitingen op Etsy, dat is zo’n prijsverschil!!!)
En omdat schoonmama een extraatje wel verdient, maakte ik stiekum wat kleine kadootjes voor erbij : een keychain, een clutch met metalen magneetsluiting én een lippenbalsem-of lipsticktasje.
Fijne vakantie schoonmama!!!!!

Liberty tas met extraatjes voor schoonmama!!!Schoonmama bestelde een tas, om mee te nemen op vakantie.

Ze koos een mooi Liberty stofje.
Ik ging aan de slag, met de de stofjes, want ik combineerde 2 Liberty stofjes. Het meest donkere (bruin met beige en turquoise en rose en groen) voor de buitenkant en een identiek stofje maar in lichtere tinten voor de voering. Ik gebruikte ook gewatteerde vlieseline, en da’s echt mooi bij deze tas, en de sluiting is een metalen magneetsluiting. (tip : bestel die sluitingen op Etsy, dat is zo’n prijsverschil!!!)
En omdat schoonmama een extraatje wel verdient, maakte ik stiekum wat kleine kadootjes voor erbij : een keychain, een clutch met metalen magneetsluiting én een lippenbalsem-of lipsticktasje.
Fijne vakantie schoonmama!!!!!

14 reacties op “Liberty tas met extraatjes voor schoonmama!!!

  1. vicarno's mama zegt:

    Anoniem : ik koop dat bij ons in de naaiwinkel, het is dikke vlieseline, voelt wat als hetgeen er in strijkplankovertrekspul zit, ik geloof dat het vlieseline 600en nog wat was. Ja, je kan het strijken, wel met een doek erover! Superspul!)

  2. Anonymous zegt:

    Zeg Annelies, kan je eens wat meer zeggen over die gewatteerde vlieseline? Bv: Is dat echt dik en kan je dat ook strijken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *