Linnen zomerbroek voor Vic
Een wijde makkelijke linnen broek voor Vic, met dat mooie Japanse stofke gemaakt.

Voertuigen overal : autootjes, vliegtuigen, brommer, helemaal zoals hij dat wil!!!
Zakjes erop (want dat is één van de vereisten hier momenteel, Vic wordt een echt ‘rachelkind’ zoals ik dat noem : overal vanalles meenemen : steentjes, papiertjes, takjes, ….), en een ‘platte’ voorkant. (dus enkel elastiek achteraan).
Straks hopelijk een actie-foto!
Prettig en zonnig weekend voor iedereen!

Linnen zomerbroek voor Vic
Een wijde makkelijke linnen broek voor Vic, met dat mooie Japanse stofke gemaakt.

Voertuigen overal : autootjes, vliegtuigen, brommer, helemaal zoals hij dat wil!!!
Zakjes erop (want dat is één van de vereisten hier momenteel, Vic wordt een echt ‘rachelkind’ zoals ik dat noem : overal vanalles meenemen : steentjes, papiertjes, takjes, ….), en een ‘platte’ voorkant. (dus enkel elastiek achteraan).
Straks hopelijk een actie-foto!
Prettig en zonnig weekend voor iedereen!

8 reacties op “Linnen zomerbroek voor Vic

  1. joppe zegt:

    Super-broek in een geweldig stofje. Ik wou dat ik ook al broeken kon maken. Voor mezelf dan, want de broek die ik in mijn hoofd heb, vind ik nergens al ik ze nodig heb. Onze dochter Fee was ook zo’n kind dat alles in haar zakken verzamelde toen ze kleiner was. Nu is ze 12 en pakt ze nog alles in zakjes en doosjes. Eigenlijk wel schattig. Laatst had ik 8 grote rollen garen gekocht voor de overlock. De volgende dag waren die nergens meer te vinden.Ik heb alle vuilzakken leeggemaakt, het huis van zolder tot kelder doorzocht : geen garen. Toen Fee thuis kwam van het kamp vertelde ze doodleuk : ‘Maar mama, ik heb die in die mooie ijzeren doos van oma in de kast gestopt!’ Kan je dan kwaad worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *