Pomme-pomme-pommige kleuterhoedjes!!!
Gisteren was het zomer!

Dus hoedjestijd!
Daar kwam ik ‘s middags achter, toen ik Vic van school ging halen en er daar ter plekke achterkwam dat ik weeral geen hoedje in zijn tas gestopt had. (het huis ligt vol met hoedjes en uv-petjes en wat je maar wil, en ik stop er ook telkens 1 in zijn tas, maar hij haalt dat er dan zelf weer uit, of …) Ik ben wat dan betreft een nonchalante moeder geloof ik.
De ochtendspits is altijd grappig druk hier, en dan vergeet ik wel eens wat… (please zeg me dat ik niet de enige ben!!!)
Dus, ik dacht : als ik dat hoedje soms vergeet, andere mama’s vast ook wel eens. (ja, toch????)
Ik stelde dan ook voor aan juf om hoedjes voor de klas te maken, zij was daar heel blij mee.
Vanochtend maakte ik testhoedjes (ik had geen zin om allerlei dingen te doen die ik MOEST doen eigenlijk…, ik besloot gewoon ongegeneerd mijn eigen zin te doen… moet kunnen soms) :
de vrolijke pomme-pomme-pommige hoedjes! (even uitleg voor de mensen die geen Frans kennen : pomme is het Franse woord voor appel- ik gebruikte appeltjesstof)
Ze gaan straks mee naar school zodat juf kan ‘testpassen’ op de kleuterhoofdjes. Als ze goed zijn, kan ik aan het bandwerk beginnen : 20 exemplaren !!
Stofje : uit Japan.
Patroon : uit een Ottobre
Laat de zon maar weer komen.
En pssttt… eigenlijk ging ik vandaag iets heel anders posten, hé Monique… (maar dat nu moet even wachten tot morgen… hihi…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Looking for the English website? Click here.