Recycle spulIk maakte een recycle broekske (naar een idee van de pofbroekjes van Daan) voor de zomer, uit een tricot vintage t-shirt…. Met een rode tricot tailleband en tricot boordjes aan de pijpen.

Ook naaide ik snel een ‘waszakje’ voor de klas. De was (handdoeken, washandjes, …) wordt door de mama’s gedaan, en ik had hem mee naar huis genomen gisteren. Dus ik dacht : snel een schoon gerecycleerd waszakje erbij is wel handig. (en een katoenen zakje kan je dan ook ineens meewassen met de rest van de klaswas, da’s wel proper denk ik dan)
Ik gebruikte een badstof gordijn dat ik ooit eens in de kringloopwinkel kocht.
Prettige dag!

Recycle spulIk maakte een recycle broekske (naar een idee van de pofbroekjes van Daan) voor de zomer, uit een tricot vintage t-shirt…. Met een rode tricot tailleband en tricot boordjes aan de pijpen.

Ook naaide ik snel een ‘waszakje’ voor de klas. De was (handdoeken, washandjes, …) wordt door de mama’s gedaan, en ik had hem mee naar huis genomen gisteren. Dus ik dacht : snel een schoon gerecycleerd waszakje erbij is wel handig. (en een katoenen zakje kan je dan ook ineens meewassen met de rest van de klaswas, da’s wel proper denk ik dan)
Ik gebruikte een badstof gordijn dat ik ooit eens in de kringloopwinkel kocht.
Prettige dag!

4 reacties op “Recycle spul

  1. Johanna zegt:

    Deze avond heb ik me aangemeld, had wel eerdere bij jou gelezen. Leuke dingen maak je. Wat zou ik nog graag kleine kindjes hebben alleen al om te recyclen. Zo leuk om te doen en millieubewust.

  2. Nancy zegt:

    hoi, dank je voor je leuke berichtje!! Ik gebruik gewoon doorzichtig tafelzeil. En aan de randen biasband. Eventjes een gepriegel, maar op zich gaat het best goed en erg handig! In mijn andere berichtje vind je de tutorial ervan, maar die heb je vast wel gevonden 😉 liefs, Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *