Actiefoto elfenhoedje en kadootjes
Vic loopt vaak met zijn elfenhoedje op thuis, maar telkens als ik hem wil fotograferen doet hij gekke dingen : de muts gans over zijn hoofd trekken, of helemaal aftrekken, wegduiken, rare gezichten trekken, … Toch een paar min-of-meer gelukte foto’s !

Verder was vandaag kadootjesdag : ik won de give-away bij Saartjekraal en die bracht de postbode mee vandaag. Kijk maar wat schone spulletjes : een wow

-boekje, oorbelletjes in groene en bruine tinten die perfect bij mijn groene ogen en miljard sproeten passen, fimo-roosjes en nog wat accessoires! Bedankt Saartje!
Verder zat er nog een pakje bij : van Hotelmama, met prachtige ouderwetse ‘stopwol’ in super-kleuren, en visjes om te breien en haken (voor als je met verschillende kleuren werkt), en een patroontje dat ik heel graag wou. Bedankt!!!!
Verder ging de verwendag nog voort : ik had een paar vintage sandalen, laarzen en een jas in de States besteld, en die zijn ook aangekomen. Sandalen en jas passen perfect, laarzen knellen een beetje, maar misschien krijgt de schoenmaker dat wel opgelost, want blijkbaar bestaat er zoiets als schoenen een beetje oprekken, waardoor ze wat groter worden. (hopelijk, want het zijn prachtige knalrode laarsjes!!!)
En zoals gevraagd, hierbij een fotootje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Looking for the English website? Click here.