Pistache met fuchsia omslagdoek
Mooi vind ik hem, ik maakte dit model al eerder, in petrol met lila, maar deze vind ik even mooi!

Op bestelling!
En met veel plezier gemaakt, want ik vind die omslagdoeken heerlijk om te doen!
Ik probeer in de loop van vandaag het patroon voor het damesvestje neer te schrijven, maar het is even druk hier : pinksterweekend, verjaardag manlief, werken in de tuin, sinds veertien dagen koken we nog lekkerder en gezonder dan ooit (en veel vaker vleesloos), veel bestellingen (dank jullie wel allemaal!), allerlei zaken dus die ook de nodige aandacht verdienen!
Prettige zonnige dag voor iedereen!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Looking for the English website? Click here.