DWZIOpnieuw een middagdutje bij Vic…

Hij slaapt al eeuwen niet meer ‘s middags, maar de slapeloze nachten van afgelopen week zorgden voor disharmonie in het energiepeil van onze kleine man. (om nog maar te zwijgen over ons ouderlijk energiepeil na nachten van 2 à 3 uur slaap…)
Teder en lief, dat slapend krullenbolletje…
Arno genieten van het begin van de zomervakantie, op zijn pubers… Hangend in de zetel… Tienerschap kost soms zoveel energie, dat alleen hangen nog accuraat is… (ja toch?:) )
Mezelf ziek worden, helaas. Ik vond het al bizar, 6 dagen hoofdpijn op een moment dat ik dat niet verwachtte (heb wel eens vaker hoofdpijn, maar dan ik de oorzaak traceren). Vanochtend kwam het door : koorts en keelpijn en oorpijn en algemene malaise. Hopelijk duurt het niet te lang, ik hou zelf persoonlijk niet zo van ziek zijn…
DWZI is een initiatief van Roos en Daan.
De andere deelnemers vind je hier.
Prettig weekend allemaal!
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

DWZIOpnieuw een middagdutje bij Vic…

Hij slaapt al eeuwen niet meer ‘s middags, maar de slapeloze nachten van afgelopen week zorgden voor disharmonie in het energiepeil van onze kleine man. (om nog maar te zwijgen over ons ouderlijk energiepeil na nachten van 2 à 3 uur slaap…)
Teder en lief, dat slapend krullenbolletje…
Arno genieten van het begin van de zomervakantie, op zijn pubers… Hangend in de zetel… Tienerschap kost soms zoveel energie, dat alleen hangen nog accuraat is… (ja toch?:) )
Mezelf ziek worden, helaas. Ik vond het al bizar, 6 dagen hoofdpijn op een moment dat ik dat niet verwachtte (heb wel eens vaker hoofdpijn, maar dan ik de oorzaak traceren). Vanochtend kwam het door : koorts en keelpijn en oorpijn en algemene malaise. Hopelijk duurt het niet te lang, ik hou zelf persoonlijk niet zo van ziek zijn…
DWZI is een initiatief van Roos en Daan.
De andere deelnemers vind je hier.
Prettig weekend allemaal!
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

9 reacties op “DWZI

  1. vrouwenhand zegt:

    Beterschap! En is Vic-je nu ‘s avonds wel naar bed te krijgen? Mijn muis houdt ons na een middagslaap vaak de hele avond nog gezelschap……maar gelukkig slaapt ze dan wel heeeeel lang uit (soms tot 11 uur…en wij dus ook ;-).

  2. Johanna zegt:

    Prachtig die lieve krullenbol. En lang leve de vakantie, dan mag je toch best even hangen in de stoel. Vervelend is het, ziek zijn is niet leuk, goed uitzieken en rust vooral. Beterschap.

  3. cri-cri zegt:

    wat lief die slapend Vic en de blik in Arno´s ogen … voor jezelf , warm citroensap, saliethee of siroop en een heel effectief middeltje tegen de oorpijn is een paar druppeltjes EO cajeput achter je oren smeren (nooit in de oren doen! )…snelle beterschap…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *