Over beurzen, vriendschap, sjaaltjes en tasjes en meer…

Zondag was het een drukke dag, we stonden op de Beparkte Oplage… Janusje en ik.

Het was fijn, het was heerlijk, het was druk. En ik was best een beetje zenuwachtig op voorhand, want het is niet alleen spannend om je eigen spullen te verkopen en uit de anonimiteit te treden, maar nog veel spannender om dat samen met iemand te doen die je nog nooit ‘in levende lijve’ zag…
Maar wat een verrijking, wat een heerlijk contact, wat een fijn gevoel, volgens mij het begin van een schone vriendschap.
Wie zagen we daar nog?
Creatinneling, Saartje Kraal, en Moois van Me, die zelf geen standje had, maar wel van ons allemaal foto’s maakte, die je kan bekijken op haar blog. Ik ontmoette er zelf ook nog tal van bekenden.
De sfeer was super, enige nadeel was de koude en de tocht, ondanks het heerlijke weer buiten, was het daar tochtig en koud. Resultaat : verkouden, niezen, en hoofdpijn…
Maar ach, dat kan de pret niet deren.
Ik maakte nog een sjaaltje, met verschillende dunne draadjes samen, een mengeling van katoen en linnen.
Verder maakte ik voor de beurs nog wat kleine tasjes, en die verkochten behoorlijk!
Momenteel ben ik met 101 dingen tegelijk bezig, druk en best wat chaotisch. Leuke spannende bestellingen, wat ontwerpen en uitwerken. Hierover spoedig meer. (o ja, wat betreft het mutspatroon testen, ik noteer jullie namen en mail jullie in de loop van deze week, alvast bedankt voor de interesse iedereen)
De kids hebben schoolvakantie, dus die krijgen momenteel alle aandacht van me, dat is echt genieten! Gisteren hebben we samen 5 kilo kersenconfituur gemaakt!!!
Ik wens jullie allemaal een heerlijke dag.

Over beurzen, vriendschap, sjaaltjes en tasjes en meer…

Zondag was het een drukke dag, we stonden op de Beparkte Oplage… Janusje en ik.

Het was fijn, het was heerlijk, het was druk. En ik was best een beetje zenuwachtig op voorhand, want het is niet alleen spannend om je eigen spullen te verkopen en uit de anonimiteit te treden, maar nog veel spannender om dat samen met iemand te doen die je nog nooit ‘in levende lijve’ zag…
Maar wat een verrijking, wat een heerlijk contact, wat een fijn gevoel, volgens mij het begin van een schone vriendschap.
Wie zagen we daar nog?
Creatinneling, Saartje Kraal, en Moois van Me, die zelf geen standje had, maar wel van ons allemaal foto’s maakte, die je kan bekijken op haar blog. Ik ontmoette er zelf ook nog tal van bekenden.
De sfeer was super, enige nadeel was de koude en de tocht, ondanks het heerlijke weer buiten, was het daar tochtig en koud. Resultaat : verkouden, niezen, en hoofdpijn…
Maar ach, dat kan de pret niet deren.
Ik maakte nog een sjaaltje, met verschillende dunne draadjes samen, een mengeling van katoen en linnen.
Verder maakte ik voor de beurs nog wat kleine tasjes, en die verkochten behoorlijk!
Momenteel ben ik met 101 dingen tegelijk bezig, druk en best wat chaotisch. Leuke spannende bestellingen, wat ontwerpen en uitwerken. Hierover spoedig meer. (o ja, wat betreft het mutspatroon testen, ik noteer jullie namen en mail jullie in de loop van deze week, alvast bedankt voor de interesse iedereen)
De kids hebben schoolvakantie, dus die krijgen momenteel alle aandacht van me, dat is echt genieten! Gisteren hebben we samen 5 kilo kersenconfituur gemaakt!!!
Ik wens jullie allemaal een heerlijke dag.

9 reacties op “Over beurzen, vriendschap, sjaaltjes en tasjes en meer…

 1. janusje zegt:

  Ik word helemaal blij en ontroerd bij het lezen van je blog! Ik vond het ook heerlijk zondag… En, ik zie zonet dat de volgende keer 21 aug is en niet de 28ste zoals ik dacht. Dan kan ik wel!!! Moeten we er alleen voor zorgen dat we dan wel warm blijven. Ik ben nog steeds solidair in de hoofdpijn…
  Een lieve groet!

 2. Gerd@ zegt:

  Heerlijk vijf kilo kersenconfiture jammie en wat ben je lekker bezig zeg …. succes met al je projecten en een hele fijne vakantie …….

  Gr. Gerd@

 3. Johanna zegt:

  Mooie sjaal weer. En leuk lijkt me zo’n markt, toepasselijke naam ook. Fijn om mede bloggers te ontmoeten. Tocht was voor jou niet echt zo fijn, aangezien je ook al niet zo fit was. Hier hebben de vogels alle kersen al afgeplukt voor ze rijp waren jammer genoeg want het is toch best lekker.

 4. Monique zegt:

  Wat fijn dat het een leuke dag is geworden en dat je mede bloggers hebt ontmoet. Ik kan me indenken dat dat best spannend moet zijn geweest.
  Jammer van je verkoudheid.
  Ik was bijna ook gekomen aangezien ik niet zo ver van Antwerpen woon, maar ik had andere dingen te doen. Misschien een volgende keer.

  P.S. het vestje is bijna klaar!

  Groetjes, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *