‘The Elves-Collection’ : 3. Pixie-muts+sjaal : vervolg
Ik heb hard gewerkt (nu ja, gewerkt kan je dat niet noemen eigenlijk hé, als je mag doen waar je zo dol op bent…). Heerlijk vind ik dat trouwens, haakpatronen ontwerpen, het maakt me zo blij en geeft me een heerlijk gevoel!!!

De pixie-muts+sjaal is af, in alle maten! Babymaat, peutermaat, kleuter-kind-maat en tienermaat !
Het patroon is helemaal uitgewerkt, helemaal af! In het Nederlands tenminste.
De vertaling, daar werk ik nog aan, en dat is wel werken, iets uitleggen in een taal die niet je moedertaal is… (en Frans is bijvoorbeeld voor mij pakken makkelijker dan Engels…)
Ik heb in het patroon de 4 maten uitgeschreven en er is telkens de keuze tussen muts+sjaal eraan vast of de muts met een riempje dat sluit onder de kin.
Alle maatjes heb ik zelf even gehaakt, kijk maar! Je kan hele leuke kleurencombinaties maken.
Door het patroontje waarin ik reliëfstokjes heb gebruikt, krijg je een leuk soort van ribbel- en structuureffect. Ik vind het niet alleen leuk en vrolijk om te zien, maar het geeft de muts ook behoorlijk wat stretch, en dat zorgt voor een fijne pasvorm.
Het patroon wordt in alle maten en mogelijkheden getest. Jawel, er zijn dus 8 dynamische testhakers aan de slag! (ik wil jullie trouwens graag bedanken voor de enthousiaste reacties en aanmeldingen, dat doet me telkens enorm plezier dat er zoveel mensen zijn die willen testhaken! Ik heb de testhakers aangeduid in volgorde van aanmelden, dus wie deze keer geen mail heeft gehad krijgt volgende keer voorrang.)
Het patroon kan ook aangekocht worden en er wordt ook een haakpakket aangeboden. Dit haakpakket bestaat dan uit het patroon en de juiste hoeveelheid wol in de kleuren die je zelf kiest en eventueel een haaknaald erbij voor een extra voordelige pakketprijs.
Ik wens iedereen een vrolijk en creatief weekend!

‘The Elves-Collection’ : 3. Pixie-muts+sjaal : vervolg
Ik heb hard gewerkt (nu ja, gewerkt kan je dat niet noemen eigenlijk hé, als je mag doen waar je zo dol op bent…). Heerlijk vind ik dat trouwens, haakpatronen ontwerpen, het maakt me zo blij en geeft me een heerlijk gevoel!!!

De pixie-muts+sjaal is af, in alle maten! Babymaat, peutermaat, kleuter-kind-maat en tienermaat !
Het patroon is helemaal uitgewerkt, helemaal af! In het Nederlands tenminste.
De vertaling, daar werk ik nog aan, en dat is wel werken, iets uitleggen in een taal die niet je moedertaal is… (en Frans is bijvoorbeeld voor mij pakken makkelijker dan Engels…)
Ik heb in het patroon de 4 maten uitgeschreven en er is telkens de keuze tussen muts+sjaal eraan vast of de muts met een riempje dat sluit onder de kin.
Alle maatjes heb ik zelf even gehaakt, kijk maar! Je kan hele leuke kleurencombinaties maken.
Door het patroontje waarin ik reliëfstokjes heb gebruikt, krijg je een leuk soort van ribbel- en structuureffect. Ik vind het niet alleen leuk en vrolijk om te zien, maar het geeft de muts ook behoorlijk wat stretch, en dat zorgt voor een fijne pasvorm.
Het patroon wordt in alle maten en mogelijkheden getest. Jawel, er zijn dus 8 dynamische testhakers aan de slag! (ik wil jullie trouwens graag bedanken voor de enthousiaste reacties en aanmeldingen, dat doet me telkens enorm plezier dat er zoveel mensen zijn die willen testhaken! Ik heb de testhakers aangeduid in volgorde van aanmelden, dus wie deze keer geen mail heeft gehad krijgt volgende keer voorrang.)
Het patroon kan ook aangekocht worden en er wordt ook een haakpakket aangeboden. Dit haakpakket bestaat dan uit het patroon en de juiste hoeveelheid wol in de kleuren die je zelf kiest en eventueel een haaknaald erbij voor een extra voordelige pakketprijs.
Ik wens iedereen een vrolijk en creatief weekend!

11 reacties op “‘The Elves-Collection’ : 3. Pixie-muts+sjaal : vervolg

 1. Monique zegt:

  Jij hebt zeker druk gehobbyd. Fijn is dat als je dingen doet waar je gelukkig van wordt. Ik blijf het knap vinden om je eigen patronen te ontwerpen. Misschien kom ik ook nog wel eens zo ver.
  Dat is wel een voordeel dat je ook Frans spreekt dan is een frans patroon een koud kunstje om te vertalen. Zo kom ik vaak mooie Duitse patronen tegen, maar ik spreek geen Duits dus heb ik er niks aan. Dat is balen.

  Groetjes en fijn weekend,
  Monique

 2. cri-cri zegt:

  wow wat een sneltrein ben je toch op haakgebied … ik wil wel een poncho voor kleine Iva met zo,n mutske erbij … kan ik dan misschien afhebben als ze tegen eind augustus terug is in Belgie… katoentjes kan ik bij jou vinden ? mail je me even ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *