DWZI : Tuscan impressionsDWZI : een foto-verzameling, een paar indrukken van onze vakantie in Toscane : we hadden het er heerlijk : het weer, het eten, het zwembad, stadjes en dorpjes bezichtigen, Vic terug dagelijks in de draagdoek, Arno die een echt nieuw talent ontdekte : foto’s maken (hij is daar echt zoooo goed in), …

Kortom, een vakantie zoals het hoort! (en ik ben weeral voorzien van 100 flessen heerlijke Italiaanse wijn die we meebrachten. Trouwens een gouden tip voor wie van wijn houdt, maar hoofpijn-gevoelig is : koop uwe wijn bij een locale wijnboer : dan zit er heel weinig sulfiet is. Sulfiet is namelijk de boosdoener, sommige mensen zijn daar heel gevoelig aan zoals ik, en krijgen dan heel snel hoofdpijn. Wijn die voor export bestemd is heeft een hoog sulfietgehalte ivm. betere bewaring en minder gevoelig voor transport… Wij brengen dus wijn voor een aantal maanden mee naar huis, zodat ik een glaasje kan drinken zonder horrible hoofdpijn!)
DWZI is een initiatief van Daan en Roos. (ik heb deze vakantie veel aan Roos gedacht, toen we in Toscane waren, zij is ook dol op die streek. Hopelijk kan zij met haar gezin snel weer die richting uit voor de allerheerlijkste vakantie!)
De andere deelnemers vind je hier.
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

DWZI : Tuscan impressionsDWZI : een foto-verzameling, een paar indrukken van onze vakantie in Toscane : we hadden het er heerlijk : het weer, het eten, het zwembad, stadjes en dorpjes bezichtigen, Vic terug dagelijks in de draagdoek, Arno die een echt nieuw talent ontdekte : foto’s maken (hij is daar echt zoooo goed in), …

Kortom, een vakantie zoals het hoort! (en ik ben weeral voorzien van 100 flessen heerlijke Italiaanse wijn die we meebrachten. Trouwens een gouden tip voor wie van wijn houdt, maar hoofpijn-gevoelig is : koop uwe wijn bij een locale wijnboer : dan zit er heel weinig sulfiet is. Sulfiet is namelijk de boosdoener, sommige mensen zijn daar heel gevoelig aan zoals ik, en krijgen dan heel snel hoofdpijn. Wijn die voor export bestemd is heeft een hoog sulfietgehalte ivm. betere bewaring en minder gevoelig voor transport… Wij brengen dus wijn voor een aantal maanden mee naar huis, zodat ik een glaasje kan drinken zonder horrible hoofdpijn!)
DWZI is een initiatief van Daan en Roos. (ik heb deze vakantie veel aan Roos gedacht, toen we in Toscane waren, zij is ook dol op die streek. Hopelijk kan zij met haar gezin snel weer die richting uit voor de allerheerlijkste vakantie!)
De andere deelnemers vind je hier.
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *