Noro Silk Neckwarmer

Kijk eens wat een prachtige kleuren!

Dé befaamde Noro-wol, Silk Garden, van bij House of Yarn..., een mengeling van zijde, mohair en lamswol.
Een wol die ik al tijden eens wou proberen…
Ik maakte een nekwarmer, een simpel patroon, want de wol doet eigenlijk alles.. Ik wisselde reliëfstokjes langs voor en achter af, en de rij erop wisselde ik ze. Dit zorgt voor een reliëfeffect, en extra rekbaarheid. Door het kleurenpalet van de Noro Silk Garden en de combinatie van de siersteek kreeg de nekwarmer diepte, en een soort van parelmoer-effect…
Ik zette er matte donkerpaarse vintage knopen op uit de knopendoos van de bomma van mijn manlief…
Gehaakt in Italië!
(en ja, ik heb al best een beetje heimwee naar het lekkere eten, de rust, en vooral : de ZON!!!)

Noro Silk Neckwarmer

Kijk eens wat een prachtige kleuren!

Dé befaamde Noro-wol, Silk Garden, van bij House of Yarn..., een mengeling van zijde, mohair en lamswol.
Een wol die ik al tijden eens wou proberen…
Ik maakte een nekwarmer, een simpel patroon, want de wol doet eigenlijk alles.. Ik wisselde reliëfstokjes langs voor en achter af, en de rij erop wisselde ik ze. Dit zorgt voor een reliëfeffect, en extra rekbaarheid. Door het kleurenpalet van de Noro Silk Garden en de combinatie van de siersteek kreeg de nekwarmer diepte, en een soort van parelmoer-effect…
Ik zette er matte donkerpaarse vintage knopen op uit de knopendoos van de bomma van mijn manlief…
Gehaakt in Italië!
(en ja, ik heb al best een beetje heimwee naar het lekkere eten, de rust, en vooral : de ZON!!!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *