Superzachte en warme col en prachtkado!


Ja, ik ben er weer.

Terug van weggeweest.
We waren naar Toscane, streek van zon, heerlijk eten, zalige wijn, prachtige dorpjes en steden, romantiek, en al wat een mens maar wensen kan…
Eerstdaags krijgen jullie foto-impressies van onze heerlijke vakantie.
Net voor we vertrokken, kreeg ik een kadootje van Hoepzika. Ik won haar give-away.
Prachtig, kijk maar hier.
De slinger hing ik gelijk op, dus die kreeg ik niet helemaal mooi meer op foto, maar ik heb even de foto van Hoepzika’s blog zelf gehaald, hopelijk mocht dat.
Ik was helemaal ontroerd, zo mooi afgewerkt, zo fijn, zo mooi. Die kristal onderaan maakt het helemaal af. Ik had voor we verhuisden naar dit huis ook kristallen ana de ramen hangen, dat weerkaatste zo prachtig met de zon, maar met de verhuis raakten ze helaas kwijt en het kwam er maar niet van om er nieuwe te kopen… Dus ik was heel blij met deze verrassing! En dat houtsnijwerk bovenaan, wow!!! En dat vogeltje, die kleuren…
Dus ik ben hier helemaal blij mee. Hij hangt aan onze grote tafel, waar we samen aan eten, waar ik zo vaak werk, de kids vinden hem ook prachtig.
Ik kreeg er ook kraaltjes bij, en een mooi stofje.
Bedankt!
Ik maakte zelf nog een warme en zachte wintercol. Met naaldje 9, snel klaar en heerlijk warm. In een lace-patroontje, zodat het dikke effect van de wol toch een teder accent kreeg. Je kan de col lang dragen, of dubbel rond de nek, of als het echt koud is, als col en muts tegelijk!
En nu ga ik verder wassen, opruimen, en jullie blogs proberen bij te lezen! (en op tijd naar bed, want we hebben de ganse nacht gereden…)
Ik maakte in Italië nog iets moois, dat is voor eerstdaags!

Superzachte en warme col en prachtkado!


Ja, ik ben er weer.

Terug van weggeweest.
We waren naar Toscane, streek van zon, heerlijk eten, zalige wijn, prachtige dorpjes en steden, romantiek, en al wat een mens maar wensen kan…
Eerstdaags krijgen jullie foto-impressies van onze heerlijke vakantie.
Net voor we vertrokken, kreeg ik een kadootje van Hoepzika. Ik won haar give-away.
Prachtig, kijk maar hier.
De slinger hing ik gelijk op, dus die kreeg ik niet helemaal mooi meer op foto, maar ik heb even de foto van Hoepzika’s blog zelf gehaald, hopelijk mocht dat.
Ik was helemaal ontroerd, zo mooi afgewerkt, zo fijn, zo mooi. Die kristal onderaan maakt het helemaal af. Ik had voor we verhuisden naar dit huis ook kristallen ana de ramen hangen, dat weerkaatste zo prachtig met de zon, maar met de verhuis raakten ze helaas kwijt en het kwam er maar niet van om er nieuwe te kopen… Dus ik was heel blij met deze verrassing! En dat houtsnijwerk bovenaan, wow!!! En dat vogeltje, die kleuren…
Dus ik ben hier helemaal blij mee. Hij hangt aan onze grote tafel, waar we samen aan eten, waar ik zo vaak werk, de kids vinden hem ook prachtig.
Ik kreeg er ook kraaltjes bij, en een mooi stofje.
Bedankt!
Ik maakte zelf nog een warme en zachte wintercol. Met naaldje 9, snel klaar en heerlijk warm. In een lace-patroontje, zodat het dikke effect van de wol toch een teder accent kreeg. Je kan de col lang dragen, of dubbel rond de nek, of als het echt koud is, als col en muts tegelijk!
En nu ga ik verder wassen, opruimen, en jullie blogs proberen bij te lezen! (en op tijd naar bed, want we hebben de ganse nacht gereden…)
Ik maakte in Italië nog iets moois, dat is voor eerstdaags!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *