DWZI : ruilen, kadootjes, allemaal schoon spul!


DWZI

Vanalles, heel veel, maar vooral : zo’n mooie dingen!!!
Ik ruilde met Greetje een setje kleding van mij voor deze prachtige handgesponnen en handgeverfde wolletjes.
Ik kocht voor onze seizoenstafel in huis deze vogeltjes en herfstkaboutertjes in het Etsy winkeltje van Armadillodreams. Zo mooi en met veel liefde gemaakt.
Ik won onlangs de troostprijs van de give-away bij Maarnietvangrijs en kreeg deze hele mooie ketting!
En vandaag kwam een stukje droom voor Vic uit. Een paar maanden geleden begon hij voor het eerst over ‘een tijgerbroek’. Juist ja. Eerst dacht ik aan een grapje, maar hij bleef het over een tijgerbroek hebben. Ik vond dat toen maar een beetje een bedenkelijk idee, dus probeerde me er vanaf te maken met : ‘het is nu zomer en te warm voor tijgerbroeken. Als na de grote vakantie het weer school is, dan zal ik er eentje maken’. Er zeker van zijn dat een 3-jarige dat echt niet ging onthouden.
Na zijn eerste school-halve-dagen in september : wat denkt ge? Hij wist dat nog, hij had dat gewoon onthouden. Hij bleef maar vragen om zijn tijgerbroek. En of ik dan ook maar meteen een ‘baby-jaguar-broek kon maken ook!!!
Er was dus geen ontkomen meer aan.
Ik maar zoeken op het net en in winkels naar schone tijgerstof. Niet echt makkelijk te vinden, en bovendien meestal zo synthetisch als maar kan zijn.
Uiteindelijk vond ik deze in Engeland (voor een spotprijs dan nog) : 2 dikke stofjes in fleece (ze voelen gelukkig heel zacht aan, en met een wol-zijden leggingske eronder komt dat dus wel goed) en een dikke stretch-katoen…
Vic (ondanks dat hij sinds gisteren een beetje ziekjes is) alweer in de wolken : nu ik nog tijd vinden om 3 ‘beestige broeken’ te maken voor de kleine man… (wordt dus vervolgd : en al wie dit najaar en deze winter een brullend tijgerend en jaguarend kleuterkind tegenkomt weet dus dan wel dat het Vicske is…)
Prettig weekend allemaal!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
De andere deelnemers vind je hier.
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

DWZI : ruilen, kadootjes, allemaal schoon spul!


DWZI

Vanalles, heel veel, maar vooral : zo’n mooie dingen!!!
Ik ruilde met Greetje een setje kleding van mij voor deze prachtige handgesponnen en handgeverfde wolletjes.
Ik kocht voor onze seizoenstafel in huis deze vogeltjes en herfstkaboutertjes in het Etsy winkeltje van Armadillodreams. Zo mooi en met veel liefde gemaakt.
Ik won onlangs de troostprijs van de give-away bij Maarnietvangrijs en kreeg deze hele mooie ketting!
En vandaag kwam een stukje droom voor Vic uit. Een paar maanden geleden begon hij voor het eerst over ‘een tijgerbroek’. Juist ja. Eerst dacht ik aan een grapje, maar hij bleef het over een tijgerbroek hebben. Ik vond dat toen maar een beetje een bedenkelijk idee, dus probeerde me er vanaf te maken met : ‘het is nu zomer en te warm voor tijgerbroeken. Als na de grote vakantie het weer school is, dan zal ik er eentje maken’. Er zeker van zijn dat een 3-jarige dat echt niet ging onthouden.
Na zijn eerste school-halve-dagen in september : wat denkt ge? Hij wist dat nog, hij had dat gewoon onthouden. Hij bleef maar vragen om zijn tijgerbroek. En of ik dan ook maar meteen een ‘baby-jaguar-broek kon maken ook!!!
Er was dus geen ontkomen meer aan.
Ik maar zoeken op het net en in winkels naar schone tijgerstof. Niet echt makkelijk te vinden, en bovendien meestal zo synthetisch als maar kan zijn.
Uiteindelijk vond ik deze in Engeland (voor een spotprijs dan nog) : 2 dikke stofjes in fleece (ze voelen gelukkig heel zacht aan, en met een wol-zijden leggingske eronder komt dat dus wel goed) en een dikke stretch-katoen…
Vic (ondanks dat hij sinds gisteren een beetje ziekjes is) alweer in de wolken : nu ik nog tijd vinden om 3 ‘beestige broeken’ te maken voor de kleine man… (wordt dus vervolgd : en al wie dit najaar en deze winter een brullend tijgerend en jaguarend kleuterkind tegenkomt weet dus dan wel dat het Vicske is…)
Prettig weekend allemaal!
DWZI is een initiatief van Daan en Roos.
De andere deelnemers vind je hier.
Dit bericht is gepost in DWZI. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *