Rainbow Pixie and Tender Pixie


‘Cause true colors are beautiful like a rainbow’ – daar moest ik aan denken, in mijn vroeger tienerjaren was ik dol op Cindy Lauper, met haar extravagante uiterlijk en voor mij toch wel heel mooie liedjes…

Daarom : een ‘rainbow baby pixie’, en ook wel omdat ik van Hoepzika een tijd geleden deze prachtige raamslinger kreeg, die wij zo strategisch hebben opgehangen, dat de laatste dagen met de veranderende zon, er overdag vaak talloze regenbogen verschijnen op de muren… En dat maakt me blij, en vrolijk!!!
Dus, een ‘rainbow baby pixie’, voor kleine vrolijke babietjes, helemaal in baby merino, dus superzacht, knuffelig, warm en mooi!!!!!!!
En omdat er vast ook babietjes zijn die een voorkeur hebben voor tedere kleuren, een ‘tender baby pixie’, in zacht blauw, oranje en geel…

Rainbow Pixie and Tender Pixie


‘Cause true colors are beautiful like a rainbow’ – daar moest ik aan denken, in mijn vroeger tienerjaren was ik dol op Cindy Lauper, met haar extravagante uiterlijk en voor mij toch wel heel mooie liedjes…

Daarom : een ‘rainbow baby pixie’, en ook wel omdat ik van Hoepzika een tijd geleden deze prachtige raamslinger kreeg, die wij zo strategisch hebben opgehangen, dat de laatste dagen met de veranderende zon, er overdag vaak talloze regenbogen verschijnen op de muren… En dat maakt me blij, en vrolijk!!!
Dus, een ‘rainbow baby pixie’, voor kleine vrolijke babietjes, helemaal in baby merino, dus superzacht, knuffelig, warm en mooi!!!!!!!
En omdat er vast ook babietjes zijn die een voorkeur hebben voor tedere kleuren, een ‘tender baby pixie’, in zacht blauw, oranje en geel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *