Col in aquas en petrol
Een experimentje met een reliëfpatroontje en 2 verschillende kleuren wol…

De prachtige aquas van Malabrigo Rios samen met de knalpetrol van Rico Merino Soft Aran.
Ik combineerde deze 2 garens eerder al een keer samen, toen ik een poncho haakte…
Het reliëfpatroontje was even puzzelen. Er kruipt behoorlijk wat wol in zo’n reliëfsteek, mooi vind ik het absoluut, maar voor een heel lange en grote col werd het te zwaar, dus ik heb geopteerd voor een smaller en elegant model.
Het biesje met picot maakt de afwerking fijn.
Prettig weekend allemaal.

Col in aquas en petrol
Een experimentje met een reliëfpatroontje en 2 verschillende kleuren wol…

De prachtige aquas van Malabrigo Rios samen met de knalpetrol van Rico Merino Soft Aran.
Ik combineerde deze 2 garens eerder al een keer samen, toen ik een poncho haakte…
Het reliëfpatroontje was even puzzelen. Er kruipt behoorlijk wat wol in zo’n reliëfsteek, mooi vind ik het absoluut, maar voor een heel lange en grote col werd het te zwaar, dus ik heb geopteerd voor een smaller en elegant model.
Het biesje met picot maakt de afwerking fijn.
Prettig weekend allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *